Waardeer onze winkel

Nico C. :
"Al meerdere keren online besteld. Top service, snelle levering en..."

Justfog Q16 Startset

Naast de succesvolle 14 serie komt Justfog met een geheel nieuw model de Q16. De batterij van deze set is een kruising tussen een boxmod en normale batterij en is daarom een erg prettig en handzaam formaat.

39,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

Meer informatie

Justfog Q16 Startset

De Justfog Q16 starter kit beschikt over een compacte J-Easy 9 batterij waarmee het voltage in 8 stappen ingesteld kan worden. Met een capaciteit van 900mAh en instelbaar voltage van 3.4V tot 4.8V is de Q16 Kit een goede opstap naar bijvoorbeeld een volwaardige box Mod. De Q16 set wordt geleverd met een USB oplaadkabel en 2 coil units van 1.6Ohm voor een goede verdamping van vrijwel alle soorten e-liquid.

Q16 Clearomizer

De Q16 clearomizer van Justfog is gemaakt van verchroomd messing en maakt gebruik van een Pyrex glas. De 510 aansluiting en een diameter van 16mm maakt deze clearomizer ook zeer geschikt voor gebruik met andere 510 batterijen. Een instelbare airflow ring aan de onderkant van de clearomizer maakt het mogelijk de luchttoevoer naar persoonlijke wensen in te stellen.

De bijgeleverde 1.6Ohm coil units maken gebruik van organisch katoen voor een eerlijke, zuivere smaak e-liquid. Aangeraden wordt het gebruik van een voltage tussen 3.4V en 4.4V wat overeenkomt met 6 tot 12 Watt of coil units tussen 1.0 Ohm en 3.0 Ohm.

 

Justfog Q16 Startset

De Q16 tank lijkt qua uiterlijk veel op de Q14 alleen het formaat en aansluiting is anders. De tankinhoud is 2ML en heeft een verwisselbare driptip en instelbare airflow. Net zoals de 14 serie maakt de Q16 gebruik van de 1.6ohm organic cotton coils wat weer zorgt voor een goede damp en smaakbeleving.

 

Eigenschappen Justfog Q16

 • Voltage Instelbaar in 8 stappen
 • Ondersteund weerstanden vanaf 1ohm
 • Ingebouwde 900mAh batterij
 • 5 LED kleuren weergave om het resterende batterijniveau te monitoren
 • Beschermd tegen oververhitting. kortsluiting. over- en onderladen
 • Tankinhoud 2ml
 • Gemaakt van verchroomd messing en Pyrex glas
 • 16mm diameter
 • Geadviseerd voltage van 3.4v tot 4.4v (6watt tot 12watt)
 • Instelbare airflow

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Q16 Clearomizer
1xJustfog J-Easy 9 Batterij
2xVerstuiver Justfog Organic Cotton Coil
1xUSB Kabeltje
xHandleiding

Justfog Q16

Recensies

Kwaliteit 
2016-10-31

super

zeer goede E-sigarret

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-07-05

Buitengewoon goed

Mijn eerste E-sigaret dat ik gebruik en ben er helemaal weg van, de voltregeling is een plus alsook het uitzetten door 5x op de knop te drukken. Ik raad deze aan voor elke beginnende vaper, de neiging voor een sigaret bestaat gewoonweg niet meer

 • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Justfog Q16 Startset

Justfog Q16 Startset

Naast de succesvolle 14 serie komt Justfog met een geheel nieuw model de Q16. De batterij van deze set is een kruising tussen een boxmod en normale batterij en is daarom een erg prettig en handzaam formaat.