Waardeer onze winkel

Arne W. :
"Al enkele keren besteld op damwinkel.be en altijd snel geleverd...."

Kangertech CL Tank

Kangertech komt ook op de markt met een volledige kindveilige clearomizer die gebruik maakt van een volledige nieuw lekvrij vulsysteem aan de bovenzijde van de clearomizer (topfilling) Deze tank is uitgerust met een compleet vernieuwd airflow...

29,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

Meer informatie

Kangertech CL Tank 2.0

Ontwikkelingen gaan verder dus de clearomizers verbeteren constant zo ook deze Kanger CL tank ; de letters CL staan voor Child Lock (Clearomizer) maar natuurlijk is deze clearomizer ook een antwoord op de komende nieuwe eisen in de Europese Unie dat de clearomizers voorzien dienen te zijn van een kindveilige sluiting.

Vooruitlopend op deze regelgeving brengt Kanger deze CL tank die is voorzien van de KINDVEILIGE SLUITING en perfect gebruikt kan worden in het Sub Ohm gebied met zijn 0.5 ohm coil of voor het Temperatuur Controle dampen.

Qua inhoud heeft de Kanger CK Tank u 2 ml. te bieden; het maximum wat in de EU is toegestaan en wat ruim voldoende is voor de gemiddelde damper.

 

Kangertech CL Tank

De Kanger CL clearomizer is niet alleen voorzien van een kindveilige sluiting maar deze clearomizer is ook makkelijk van BOVENAF te VULLEN. Hij heeft een lekvrij vulsysteem en de Pyrexglazen tank van de CL clearomizer is tevens voorzien van een nieuw type airflow controlsysteem zodat u zelf uw favoriete draw kunt bepalen. 

De Kanger CL Tank Clearomizer is te gebruiken op een Boxmod met Variabel Wattage met een uitgang van min. 30 Watt of een TC Boxmod.

 

Eigenschappen

  • Afmetingen van de Kanger CL clearomizer zijn: 22 x 37 mm.
  • inhoud van de tank: 2 ml.
  • BOVENVUL CLEAROMIZER
  • connectie: 510
  • Beschikbare kleuren: Zwart en R.V.S.
  • Kindveilige sluiting en lekvrij vulsysteem volgens de richtlijnen van de TPD
  • Pyrexglazen tank
  • Coils: NI 200 voor TEMPERATUUR DAMPEN en 0.5 ohm voor het SUB OHM dampen

 

Inhoud van de set

AantalItem
1xKanger CLTank clearomizer
1xKanger CLOCC SS316L 0.5ohm coil
1xKanger CLOCC Ni200 0.15ohm coil
1xEngelstalige handleiding

  

Recensies

Schrijf uw recensie

Kangertech CL Tank

Kangertech CL Tank

Kangertech komt ook op de markt met een volledige kindveilige clearomizer die gebruik maakt van een volledige nieuw lekvrij vulsysteem aan de bovenzijde van de clearomizer (topfilling) Deze tank is uitgerust met een compleet vernieuwd airflow systeem.