Waardeer onze winkel

Nico C. :
"Al meerdere keren online besteld. Top service, snelle levering en..."

Joyetech Cuboid Mini

De Joyetech Cuboid Mini is het kleine broertje van de Cuboid. Waar de oorspronkelijke cuboid werkt op twee 18650 batterijen en een vermogen heeft van 150watt, is deze Mini een stuk kleiner en werkt op een ingebouwde batterij van 2400mAh, met een...

89,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

Meer informatie

Joyetech Cuboid Mini 80W TC

De Joyetech Cuboid Mini is het kleine broertje van de Cuboid. Waar de oorspronkelijke cuboid werkt op twee 18650 batterijen en een vermogen heeft van 150watt, is deze Mini een stuk kleiner en werkt op een ingebouwde batterij van 2400mAh, met een maximaal vermogen van 80watt. Het prachtige ontwerp is onderveranderd, maar de box mod is een stuk compacter en draagbaarder. Ideaal voor mensen die de Cuboid prachtig vinden maar geen grote en zware box mod willen gebruiken!

 

Cuboid Mini

De Cuboid Mini kan eenvoudig via usb worden geupgrade. Hierdoor ben u telkens voorzien van de laatste optimalisaties en software. Tevens doet de USB poort dienst als oplaadcontact, en u kunt hierdoor de mod opladen aan elke bron die een USB aansluiting heeft (maximaal laadvermogen 1A). Alle informatie is duidelijk afleesbaar op het grote en heldere OLED scherm en het uitgebreide menu, de wattage- en temperatuurinstellingen zijn eenvoudig in te bedienen via de knoppen aan de voorkant van de mod.

Joyetech CuboId Mini

De Cuboid Mini is voorzien van uitgebreide temperatuur controle, waarbij u zelf uw eigen TCR instellingen kunt kiezen. Gaat u dit te ver? Geen probleem! De mod kan ook gewoon in wattage stand gebruikt worden en heeft ruim voldoende standaard temperatuur instellingen aan boord om u meteen te laten beginnen met dampen.

 

Joyetech Cuboid Mini

De Cuboid ondersteunt verschillende weerstandsdraden, zoals Titanium, Nickel en Stainless Steel 316 en heeft een uitgebreid instelbare temperatuur regeling. Batterijen verwisselen gaat eenvoudig en snel door het slimme batterijmechanisme aan de onderkant van de mod. Ook deze mod biedt tevens de mogelijkheid om de firmware te upgraden via de usb aansluiting in de behuizing, waardoor u altijd voorzien blijft van de laatste vernieuwingen en software.

De Cuboid Mini heeft twee soorten bescherming van de batterij: de algehele batterijbescherming tegen het overladen en een overstroom en over-ontladen-bescherming, hetgeen deze MOD meer veilig en betrouwbaar maakt.

 

Stroombeveiliging

Eigenschappen

 • 80watt vermogen
 • Temperatuur controle op titanium, nickel en stainless steel 316 weerstandsdraad
 • Firmware update via usb
 • Automatische weerstandcontrole
 • Verstelbaar van 1.0 tot 80.0 Watt
 • Roestvrijstalen 510 aansluiting
 • Beveiliging tegen kortsluiting, overladen, te lage weerstand
 • Accepteert weerstanden vanaf 0.05 Ohm in temperatuur modus
 • Accepteert weerstanden vanaf 0.10 Ohm in wattage modus

 

Firmware Upgradable & Reset

Ingeval van een probleem tijdens de upgrade kan de Cuboid Mini ten aller tijde ge-reset worden naar de initiële installingen.

 

Reset Functie

 

Inhoud van de Set

AantalItem
1xCuboid Mini
1xCuboid Mini Atomizer
1xNotchCoilTM 0.25ohm DL.
1xBF SS316-0.5ohm
1xBF Clapton-1.5ohm
1xBF RBA M&L. (Vertical)
1xMondstukje
1xUSB Kabel
1xHandleiding

Recensies

Kwaliteit 
2016-11-01

Bedrog

Na 3,5 maanden reeds batterij stuk

  Kwaliteit 
  2016-10-16

  Vloeistof

  Ik heb hem nu voor ruim 1,5 maand en hij werkt prima na 1 maand begon hij te sputteren. (veel verschillende smaken en liquids gebruikt)
  En daar komt dan het spelen met temps en watts bij kijken nu op 250 graden staan en op 50 watt geen gesputter meer en een heerlijke vape ervaring

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  2016-09-10

  Cuboid mini

  Was de eerste weken zeer tevreden, maar uit het niets werkt de Cuboid Mini niet meer normaal. Mijn stand staat momenteel op 22watt maar de cuboid haalt amper 4 watt als ik de knop indruk. Met andere woorden ik kan niet meer vapen en heb dus letterlijk een kleine honderd euro weggesmeten...

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  2016-08-25

  Vloeistof

  Ik heb dikwijls liquidatie in mijn mond en vraag mij af hoe het komt. Ik maak meermaals de filter en mondstukje proper. Heeft iemand raad?

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  2016-06-11

  Zeer goed

  Zeer goed enkel heb ik geen coils bij mijn cuboid gekregen, ookal keek ik zo uit naar de notchcoil

  • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  2016-05-15

  Super toestel

  Goede prestaties, goede levensduur van de batterij( volledige dag bij normaal gebruik), compact en dus makkelijk op het werk of buitenhuis. Heb ook de gewone cuboid maar die is te groot en te zwaar voor in de broekzak. Tank van 5ml zeker groot voordeel en de coils die zijn goed qua smaakbeleving. Geef zelf zeker de voorkeur aan de rba waarin ik een coil van SS316 maak. Beter dan de fabriekscoils die de vloeistof toch minder goed opnemen vindt ik.

  • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Joyetech Cuboid Mini

  Joyetech Cuboid Mini

  De Joyetech Cuboid Mini is het kleine broertje van de Cuboid. Waar de oorspronkelijke cuboid werkt op twee 18650 batterijen en een vermogen heeft van 150watt, is deze Mini een stuk kleiner en werkt op een ingebouwde batterij van 2400mAh, met een maximaal vermogen van 80watt.