Waardeer onze winkel

ilona l. :
"Besteld en volgende dag binnen! Hele nette afwerking als er een..."

Joyetech eVic VTwo Mini Cubis PRO Set

De Joyetech VTwo Mini is de opvolger van de VTC Mini box mod. Deze mod heeft een maximaal wattage van 75watt, temperatuur controle, Real Time Clock en Custom Logo functionaliteit en werkt op één 18650 batterij. Let op! Dit toestel heeft een 18650...
In prijs verlaagd! Joyetech eVic VTwo Mini Cubis Set Bekijk groter

79,50€ incl. BTW

-10,00€

89,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

Meer informatie

Joyetech eVic VTwo Mini

De Joyetech VTwo Mini is de opvolger van de Joyetech VTC Mini box mod. De VTwo Mini maakt gebruik van de 4.02 chip van Joyetech en heeft een maximaal vermogen van 75watt, ondersteuning voor dampen met temperatuur controle en een aantal functies die we nog niet eerder tegenkwamen bij de Joyetech box mods.

 

Joyetech eVic VTwo

Enkele van deze functies zijn, onder andere, de RTC-modus (Real Time Clock), Custom Logo (waarmee de gebruiker eigen afbeeldingen naar de box mod kan uploaden) en Circuit Protection, waarmee de oplaadbare 18650 batterij voorzien wordt van beveiligingen tegen over- en onderladen.

 

Joyetech eVic VTwo

Tevens zorgt deze Circuit Protection ervoor dat de maximale belastbaarheid van de batterij nooit wordt overschreden. De Joyetech VTwo Mini kan via de bijgeleverde USB-kabel worden opgeladen. Ook kan via deze USB-aansluiting de firmware/besturingssoftware door de gebruiker van de laatste versie worden voorzien.

Joyetech eVic VTwo

Het hoge vermogen van 75 W en variabele temperatuurregeling en de weerom aantrekkelijke kleuren maken deze eVic VTwo Mini nog populairder.

Joyetech eVic VTwo Mini met Cubis

De Variable Temperature (VT) garandeert een continue smaakervaring doordat de coil continu op dezelfde temperatuur gebracht wordt bij het dampen. Daarnaast houdt deze eVic VTwo Mini ook het batterij- en vloeistofconsumptie bij.

Deze mod waakt over het juiste gebruik van de coil: verbrande smaken of oververhitting is voortaan uitgesloten!

 

eVic VTwo Cubis Pro

 

 

Product parameters eVic VTwo

Grootte22.20*38.20*82.00mm
Capaciteit-externe batterij-3500mAh/3000mAh
Output modusVT-Ti/VT-Ni/VT-SS/VW/Bypass Mode 
Temperatuur Schaal100-315℃
Output Wattage1W-75W
VW Mode:1W-75W
Output Voltage0.5V-8.0V
Schaal Weerstand0.05-1.5ohm voor VT mode
0.15-3.5ohm voor VW mode
KleurWit/Zwart/Oranje/Blauw/Goud/Cyaan/Grijs/Rood

VT-Ni en VT-Ti Mode

De eVic VTwo Mini heeft het meest vooruitstrevende temperatuur controlesysteem. Door de Variabele Temperatuurregeling (VT) kan de smaakbeleving van de damp aangepast worden, hetgeen tot uiting komt in een betere smaak en gaat ook het batterijverbruik optimaliseren.

 

Bypass Mode

In deze modus wordt de voltage van het toestel variabel: Atomizers vanaf 0,15 ohm tot 3,5 ohm zullen een perfecte werking garanderen

VW Mode

In de VW Mode kan de Wattage aangepast worden tussen 1W en 60W, dit door de regelknoppen onderaan in te drukken.

SS Mode

 

Firmware Upgradable

Sinds Oktober 2015 is er op de Joyetech website een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic VTwo mini. Het wattage wordt dan opgeschroeft naar 75W en op het display kan de elektrische stroom (Ampere) worden afgelezen.

eVic VT Mini Firmware Upgradable

 

Inhoud van de Set

AantalItem
1xJoyetech eVic-VTwo Mini - Geen Batterij -
1xJoyetech Cubis PRO atomizer
1xBF SS316-0.5 Ohm verdamper
1xBF SS316-1.0 Ohm verdamper
1xBF Clapton - 1.5 Ohm verdamper
1xUSB oplader
1xMondstukje
1xHandleiding

Recensies

Schrijf uw recensie

Joyetech eVic VTwo Mini Cubis PRO Set

Joyetech eVic VTwo Mini Cubis PRO Set

De Joyetech VTwo Mini is de opvolger van de VTC Mini box mod. Deze mod heeft een maximaal wattage van 75watt, temperatuur controle, Real Time Clock en Custom Logo functionaliteit en werkt op één 18650 batterij.

Let op! Dit toestel heeft een 18650 batterij nodig.