Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

Justfog S14 clearomizer met airlfow control

Deze Justfog S 14 bottomcoil clearomizer is het nieuwste paradepaardje van topfabrikant Justfog.

28,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Justfog S14 Clearomizer

  De Justfog Ultimate is natuurlijk één van de bekendste verdampers waar deze fabrikant furore mee maakte maar nu Justfog een vaste positie in de  Topcoil clearomizers heet veroverd komt men nu met de Justfog Ultimate 14 serie waarvan deze Justfog S 14 de top vormt.

  De Justfog S 14 is zoals gezegd een bottomcoil clearomizer maar Justog zou haar naam niet waardig zijn als ze niet nog een beetje extra damp uit hun innovatieve ontwerp zouden kunnen krijgen waar u zelf ook het nodige aan kun doen want de Justfog 14 S in voorzien van een airflow control waarmee u zelf uw draw kunt instellen.

   Justfog S14 Clearomizer


  Iedereen die nu met een Ultimate dampt kan het bevestigen: het zijn no-nonsense clearomizers van een degelijke kwaliteit en met een smaakopbrengst die door geen enkele topcoil clearo geëvenaard worden. Omdat een bottomcoil net iets anders dampt dan een topcoil heeft men de Justfog S 14 ontworpen; de voordelen zijn een iets koelere vape en het nooit meer last hebben van een dry hit wat met een topcoil wel kan voorkomen als men bijv. het E-liquid niveau niet goed in de gaten houdt of als men liggend dampt.

  Deze Justfog S 14 is in tegenstelling tot de Justfog G 14 ( chroom uitvoering)  geheel vervaardigd van hoogwaardig R.V.S. en heeft als optie de REGELBARE AIRFLOW zodat u altijd uw favoriete trek in kunt stellen.

   

  De inhoud van de clearomizer is 1.8 ml. en de Justfog S 14 is geschikt om te gebruiken op batterijen met voltages tussen de 3.4 en 4.4 Volt.

  U kunt hem dus gebruiken op de befaamde Justfog Passthrough batterijen maar ook op alle andere Ego/ 510 batterijen zoals Ego, Evod, EgoVod, Kanger, Eleaf, VapeOnly, Innokin etc. etc.. Op welke stroombrom u hem ook gebruikt; wat zult u een plezier beleven aan deze nieuwe Justfog S 14 clearomizer !

   

  Justfog S14

  Recensies

  Kwaliteit 
  2016-09-29

  Danny

  De Justfog S14 gekocht en super, lekker veel smaak en damp, is niet te vergelijken met de Justfog 1453, de S14 kan zich echt meten met duurdere toestellen.

   Schrijf uw recensie!

   Schrijf uw recensie

   Justfog S14 clearomizer met airlfow control

   Justfog S14 clearomizer met airlfow control

   Deze Justfog S 14 bottomcoil clearomizer is het nieuwste paradepaardje van topfabrikant Justfog.