Justfog G14 clearomizer Expand

Justfog G14 clearomizer

Justfog

Nieuw

Justfog G14 Clearomizer De Justfog Ultimate is natuurlijk één van de bekendste verdampers waar deze fabrikant furore mee maakte maar nu... (Meer details)

Meer informatie

Justfog G14 Clearomizer

De Justfog Ultimate is natuurlijk één van de bekendste verdampers waar deze fabrikant furore mee maakte maar nu Justfog een vaste positie in de  Topcoil clearomizers heet veroverd komt men nu met de Justfog Ultimate 14 serie waarvan deze Justfog G14 het alternatief is tussen de basic C14 en de airflow-gecontroleerde S14.

De Justfog G14 heeft dezelfde vorm als de S14 dus ook met afneembare ronde driptip maar is in tegenstelling tot de S14 gemaakt van gepolijst chroom.  

Iedereen die nu met een Ultimate dampt kan het bevestigen: het zijn no-nonsense clearomizers van een degelijke kwaliteit en met een smaakopbrengst die door geen enkele topcoil clearo geëvenaard worden. Omdat een bottomcoil net iets anders dampt dan een topcoil heeft men de Justfog G14 ontworpen; de voordelen zijn een iets koelere vape en het nooit meer last hebben van een dry hit wat met een topcoil wel kan voorkomen als men bijv. het E-liquid niveau niet goed in de gaten houdt of als men liggend dampt.

Deze Justfog G14 heeft geen optie tot luchtregeling maar de luchttoevoer is zeer aangenaam en hij heeft een lichtere draw dan de Topcoil clearomizer Ultimate 1453. Stijlvol dampen zonder poespas want niet iedereen wil een airflow clearomizer.

 

Justfog G14 clearomizer

 

De inhoud van de Ultimate G 14  is 1.8 ml. en de Justfog S14 is geschikt om te gebruiken op batterijen met voltages tussen de 3.4 en 4.4 Volt. 

U kunt hem dus gebruiken op de befaamde Justfog Passthrough batterijen maar ook op alle andere Ego/ 510 batterijen zoals Ego, Evod, EgoVod, Kanger, Eleaf, VapeOnly, Innokin etc. etc.. Op welke stroombrom u hem ook gebruikt; wat zult u een plezier beleven aan deze nieuwe Justfog G 14 clearomizer !

Beoordelingen

Schrijf uw recensie