Justfog 14 Series Expand

Justfog 14 Series

Justfog

Nieuw

Justfog 14 Series De C14 uitvoering is de opvolger van de welbekende 1453 set. Justfog heeft een aantal verbeteringen toegepast in de... (Meer details)

Meer informatie

Justfog 14 Series

De C14 uitvoering is de opvolger van de welbekende 1453 set. Justfog heeft een aantal verbeteringen toegepast in de clearomizers van de 14-serie. Een belangrijk aspect is dat deze uitgevoerd zijn met een dubbele lekbeveiliging om de batterijen beter de beschermen tegen vocht. Daarnaast heeft de C14 een bottom coil uitgevoerd in organic cotton voor een nog betere smaakbeleving.

Passthrough Batterij

De Justfog C14 PT starter set wordt geleverd met twee pass-through batterijen.De onderkant van deze batterijen is voorzien van een USB aansluiting waarmee de batterij kan worden opgeladen. Het bijzondere van de pass-through batterijen is dat de elektrische sigaret gebruikt kan worden terwijl deze wordt opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter van een mobiele telefoon, laptop of computer. LET OP: Een AC adapter wordt niet meegeleverd maar is wel los verkrijgbaar; deze is dezelfde als de adapter van een mobiel telefoon-toestelletje.

 

Een LED lampje in de firebutton geeft aan hoeveel capaciteit er nog beschikbaar is. Brandt deze wit dan is er nog meer dan 75% capaciteit. Tussen 50 en 75% wordt het LEDje blauw. Tussen 25 en 50% is het lampje groen. Als er nog minder dan 25% capaciteit beschikbaar is dan brandt het lampje rood.

De Justfog PT Batterijen zijn van het Constant Voltage type. Dit betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading. Het voordeel hiervan is dat de hoeveelheid damp en de smaak altijd gelijk blijft.

 

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog C14 Clearomizer
1x Justfog 1453 PT Batterij (900 mAh)
3x Verstuiver Justfog Organic Cotton Coil
1x USB Kabeltje
x Handleiding

Beoordelingen

Schrijf uw recensie