Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

 

Waardeer onze winkel





Willem D. :
"Woensdag besteld, donderdag geleverd. Voor het ontbrekende product..."

Sweet Cream N°7

De Nº7 Eliquid France Sweet Cream is een e-liquid met de verrassende smaak van yoghurt en bramen. De Sweet Cream liquids worden geleverd in flesjes van 10ml en hebben een verhouding van 50% VG en 50% PG.
Sweet Cream N°7 Bekijk groter

5,95€ incl. BTW

Datasheet

MerkEliquidFrance
SmaakgroepCream
VerhoudingPG 50% / VG 50%
Inhoud10ml
Verkrijgbare nicotinegehalte0mg - 3mg - 6mg - 12mg
OrigineFrankrijk

Meer informatie

De E-Liquids van E-Liquid France bestaan uit de volgende ingrediënten:

Propyleenglycol (PG) USP (Frankrijk):
Een bijzonder goede vloeistof voor het verdampen op lage temperatuur en geradeerd het gevoel van een throat hit waarvan elke damper kan genieten. Vaak wordt PG gebruikt in cosmetica, medische en voedingsindustrie. Volgens het MSDS rapport de National Research and Safety Institute heeft propyleenglycol een lage toxiciteit. De vloeistof wordt al jaren lang gebruikt in onder andere geneesmiddelen, voedsel en cosmetica.

Plantaardige Glycerine (VG) USP (uit Frankrijk):
Organische familie van polyolen. Een zoals propyleenglycol bijzonder goede vloeistof voor het verdampen op lage temperaturen. Het produceert meer damp dan PG, maar heeft in vergelijking tot PG een licht zoetige smaak en beperkt de levensduur van de atomizer/clearomizer. Daarom wordt VG meestal gebruikt met een verhouding tussen 20% en 30%. VG wordt vaak gebruikt in voedsel en vormt geen gevaar voor de gezondheid bij gebruik in de juiste verhoudingen.
 
Smaakstoffen (uit Frankrijk):
Deze worden gebruikt om de basis van PG/VG van smaak te voorzien.

USP nicotine (vloeibare nicotine)
De USP nicotine is gemaakt door middel van extractie van tabaksbladeren en is geproduceerd in Duitsland.

De flesjes van E-Liquid France
PET-flesjes (van hoogwaardig kunststof) met een capaciteit 10 ml:
De flesjes zijn voorzien van een veiligheidssluiting voor kinderen (ring), een pipet en een gevaren driehoek voor slechtzienden.

Recensies

Kwaliteit 
2016-09-19

Onhandig maar oh zo lekker

Wat een lekkere smaak. Gaat niet vervelen zoals sommige andere fruitsmaken. Een romige milde bessensmaak. Zeer aangenaam. Alleen zorgt de verdamping voor een rode substantie op je dipmondstukje (= op je lippen of vingers) wat ik wat vervelend vind. Andere kleurloze liquids laten misschien wat restjes na hier en daar dat je niet echt kan zien. Deze zie je dus wel fel. Enige minkantje, want de smaak is helemaal top

  • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Sweet Cream N°7

Sweet Cream N°7

De Nº7 Eliquid France Sweet Cream is een e-liquid met de verrassende smaak van yoghurt en bramen. De Sweet Cream liquids worden geleverd in flesjes van 10ml en hebben een verhouding van 50% VG en 50% PG.