Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

iStick 40W TC - GS20 Kit

Ook Eleaf gaat mee met de tijd. Misschien wel haar beste product, de iStick, heeft nu een 40Watt Temperature Control editie. Deze krachtige box mod heeft een ingebouwde accu van maar liefst 2600mAh. Deze batterij kan een maximum van 40 Watt bereiken.

69,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Temperatuur Controle

  Met de Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. De coil unit kan hierdoor nooit meer te warm worden en een verbrande smaakt behoort daardoor tot het verleden. Met de pijltjes toetsen is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C.

  Het unieke van dit apparaat is dat het goed werkt met sub-ohm coils, temperatre controlled is én gegoten is in een handig en strak ontwerp. De Eleaf iStick 40Watt Temperature Controle is dan ook een musthave voor iedere damper.

  Wij bieden deze 'kit' aan in combinatie met de GS Tank 3ml TC.

  iStick 40W TC

   

  Variabel Wattage

  Naast de Temperature Control modus beschikt de iStick TC40W ook over een klasieke Variable Wattage modus. Door de menu knop 5 seconden ingedrukt te houden kunt u schakelen tussen de TC en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 1 en 40 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

  Variabele Temperatuur

  De instelbaarheid van de temperatuur gaat bij deze iStick van 100 tot 315 graden celcius. Op het moment dat je de temperatuur aanpast, werkt het apparaat op 40 Watt. Het enige wat je hoeft te doen is de temperatuur bij te stellen zodat hij naar wens is. Daarnaast kun je, wanneer je temperatuur geregeld werkt, weerstanden gebruiken van 0,05 tot 1 Ohm. Damp je gewoon in variabele wattage mode, dan worden weestanden van 0,15 tot 3,5 Ohm ondersteund.
   

  Het compacte design van de nieuwe Eleaf iStick 40Watt Temperature Control is scherp. Eleaf slaagt er weer in om de nieuwste technologie door te voeren in een handig apparaat. Deze box mod is een allround apparaat wat gemakkelijk te gebruiken is door zowel beginnende dampers als gevorderde dampers. Ook wordt er een 510-eGo adapter bij geleverd. Standaard maakt de iStick 40Watt TC gebruik van een 510 aansluiting, maar middels de adapter kun je gemakkelijk eGo aangesloten clearomizers gebruiken op dit apparaat.

  iStick 40W TC

   

  Beveiliging

  De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de fire button te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

   

  Inhoud van de set

  AantalItem
  1xEleaf iStick TC40W Body
  1xGS Tank 3ml TC
  1x1000mAh AC Adapter
  1xeGo Adapter
  1xUSB Kabeltje
  1xEngelstalige Handleiding

    

  iStick 40W Kit

  Recensies

  Kwaliteit 
  2016-12-02

  Help

  Ik heb deze sinds vandaag en gebruik heb nu gewoon op wattage maar heb een verbrande smaak...

   Kwaliteit 
   2016-10-17

   lijkt mij top

   Heb deze gekocht in Sluis en blijkbaar iets te duur. Geef mooie damp maar nog vele vragen voor het instellen gebruik, en nergens vind je die uitleg

    Kwaliteit 
    2015-10-30

    Top apparaatje

    Een hele fijne temperatuur geregelde mod voor ook een hele mooie prijs.
    Werkt perfect zowel in watt als in temperatuur modus.
    Als je b.v. met temperatuur control dampen wil beginnen of je wilt gewoon een goede mod voor weinig geld, dan is wat mij betreft deze een aanrader.

     Kwaliteit 
     2015-10-30

     Betaalbare Temperatuurcontrole

     Een degelijk apparaatje, niet te groot, veel damp, instelbaar en gaat de ganse dag mee, aanrader.

      Kwaliteit 
      2015-09-27

      Temperatuur Controle

      Ik heb deze iStick vorige zondag bij Dampwinkel gaan halen. Heb deze nu een week in mijn bezit, mooie damp productie en een heel lekkere smaak. Ze hebben me ook uitgebreid geholpen en dat op een zondag, heel erg bedankt!

       Schrijf uw recensie!

       Schrijf uw recensie

       iStick 40W TC - GS20 Kit

       iStick 40W TC - GS20 Kit

       Ook Eleaf gaat mee met de tijd. Misschien wel haar beste product, de iStick, heeft nu een 40Watt Temperature Control editie. Deze krachtige box mod heeft een ingebouwde accu van maar liefst 2600mAh. Deze batterij kan een maximum van 40 Watt bereiken.