Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

iStick 60W TC - Kit

De tweede Eleaf box mod met temperatuur controle: De iStick 60Watt Temperature Control! Deze boxmod met sub-ohm mogelijkheden en temperatuur controle, in combinatie met Ni200/nickel en titanium coils, heeft een verwisselbare 18650 batterij. Let...

79,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Eleaf iStick TC60W is een 60 Watt box MOD met Temperature Control functie. De iStick TC60W is voorzien van een OLED display. De TC60W is te verkrijgen in de kleuren zwart en zilver.

  Let op! Dit toestel heeft een 18650 batterij nodig.

  Temperatuur Controle

  Met de Temperature Control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. De coil unit kan hierdoor nooit meer te warm worden en een verbrande smaakt behoort daardoor tot het verleden. Met de pijltjes toetsen is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C. Hiervoor is wel een clearomizer nodig die gebruik kan maken van coil units met Ni weerstandsdraad.

  Deze set bevat een nickel en een titanium coil. Deze zijn ideaal om te dampen op temperatuur controle modus. Op variabele voltage damp je het beste tussen 0,15 en 3,5 Ohm en op temperature controle modus damp je het best tussen 0,05 en 1,0 Ohm.

  Wij bieden deze 'kit' aan in combinatie met de MELO 2 Atomizer van eLeaf.

  eLeaf iStick 60W TC

   

  Melo 2 Tank

  Een grote eliquid capaciteit, instelbare luchtstroom en top vulmechanisme maken de Melo 2 tank de perfecte metgezel voor de iStick TC60W.

  Komt geleverd met drie verschillende sets van gekleurde O -ringen om op uw atomizer heads te passen. Met een van de drie atomizers (Ti/Ni/EC), kan de Melo 2 gebruikt worden op een standaard variabele vermogen / spanning apparaat , of een variabele temperatuur / temperatuur controle-apparaat.

   

  Melo 2 Tank

   

  Melo 2 Tank

   

  Variabel Wattage

  Naast de Temperature Control modus beschikt de iStick TC60W ook over een Variable Wattage modus. Door de menu knop 5 seconden ingedrukt te houden kunt u schakelen tussen de TC en VW modus. In Variable Wattage mode is het wattage met de pijltjes knoppen instelbaar tussen 1 en 60 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

   

  eLeaf iStick 60W TC 

  Oled Display

  Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de fire button wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

   

  Beveiliging

  De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de fire button te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

   

  Inhoud van de set

  AantalItem
  1xEleaf iStick TC60W Body - Geen Batterij -
  1xEleaf Melo Sub Ohm Airflow Adjustable Atomizer - 4,5 ml
  3xAtomizer Heads (Ni/Ti/EC)
  4xAfdichtingsrubbers (2blauwe/2rode)
  1xSilicone ring
  1xUSB Oplaadkabel
  1xEngelstalige Handleiding

    

  Recensies

  Kwaliteit 
  2016-01-31

  Prima!

  Heerlijk toestel met een heerlijke clearomizer: vullen met American Mix en een hele dag genieten van deze 60-Watter.

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
  Kwaliteit 
  2015-10-26

  Dé hype in de USA

  Ik reis regelmatig naar de US en iedereen loopt daar rond met een iStick 60W. Nu, ik begrijp waarom! Heerlijk zuivere damp, zeer lekker!

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  iStick 60W TC - Kit

  iStick 60W TC - Kit

  De tweede Eleaf box mod met temperatuur controle: De iStick 60Watt Temperature Control! Deze boxmod met sub-ohm mogelijkheden en temperatuur controle, in combinatie met Ni200/nickel en titanium coils, heeft een verwisselbare 18650 batterij.

  Let op! Dit toestel heeft een 18650 batterij nodig.