iStick Pico 75W TC full kit Expand

iStick Pico 75W TC full kit

17 Review(s)
Eleaf

Nieuw

Eleaf Istick Pico 75W Eleaf iStick Pico 75W, een kleine krachtpatser die alle gemakken en snufjes bevat van het moderne elektrische... (Meer details)

Meer informatie

Eleaf Istick Pico 75W

Eleaf iStick Pico 75W, een kleine krachtpatser die alle gemakken en snufjes bevat van het moderne elektrische roken. Een van de meest complete boxmods en zeker een van de krachtigste mods in omloop. Een superproduct dat zich richt op elke damper.
 

Of u nu van Subohmen houdt, gewoon lekker dampen of op temperatuur ingestelde devices uw eliquid wilt dampen, met deze Pico kit kan het allemaal

 Eleaf iStick Pico

 

De Eleaf iStick Pico 75W is het nieuwste handzame model in de iStick-reeks van Eleaf. Deze handige en kleine mod maakt gebruik van één 18650 batterij en heeft een maximale wattage output van 75 Watt. Opladen kan makkelijk met de meegeleverde Micro-USB kabel, of met een externe oplader. U hoeft dus niet de batterij steeds uit de mod te halen om uw Eleaf iStick Pico op te laden.

 

Eleaf iStick Pico

De Eleaf iStick Pico 75W is de kleinste krachtigste mod in deze reeks va Eleaf. Eleaf onderscheidt zich met tal van topprodukten en dit is wederom een bewijs dat Eleaf in de bovenste regionen van de top 10 thuishoort.

 

Combinatie Eleaf Pico en Eleaf Melo 3


De Eleaf iStick Pico wordt geleverd met een Eleaf Melo 3, een 2,0ml tank. De tank is eenvoudig vanaf de bovenzijde te vullen. Ook bevat hij dubbele sealings om lekken tegen te gaan. Standaard geleverd met een Eleaf EC 0,3 en 0,5 Ohm coil. Ook komt de Eleaf iStick Pico met enkele reserve rubberen ringen. De tank heeft een diameter van 22,1mm en heeft een hoogte van 54,6mm.

 

Eleaf iStick Pico 75W

 

 

Specificaties van de Eleaf Melo 3 clearomizer

 •     RVS en Pyrex
 •     Diameter 22.1 mm.
 •     Lengte ca. 54.5 mm.
 •     Topfill
 •     De Melo in de Eleaf Pico kit is voorzien van dubbele sealings
 •     Standaard coil: 0.3 en 0.5 ohm
Deze kleine Eleaf iStick Pico 75W MOD heeft een afmeting van ongeveer 45 × 23 × 70 mm en daarmee is deze Eleaf iStick Pico echt een van de kleinste en meest krachtige boxmods in omloop. De Eleaf iStick Pico ondersteunt hij de volgende modussen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

 

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico mod - zonder 18650 batterij -
1x Eleaf Melo 3 Mini clearomizer
1x EC coil met een Ohm waarde van 0.3
1x EC coil met een Ohm waarde van 0.5
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding

  

Eleaf iStick Pico

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-06-15

zeer tevreden!!

De Istick pico is een zeer goed toestel en is zeker zijn prijs waard.lekker veel damp en handig in gebruik.Ik rookte al één jaar geen gewone sigaretten meer,maar miste soms bij het weggaan de gezelligheid van die damp uit te blazen.Nu kan het weer zonder verslaafd te worden,ik gebruik E-liquit's 0 mg nicotine met fruitsmaak en dat gaat prachtig.1 min puntje is dat er geen nederlandse handleiding bij zit en dat zou wel mogen als je het product in België verkoopt.

Kwaliteit 
2017-05-04

Super

Beste Vapor tot nu

Kwaliteit 
2017-03-09

Instellingen

Heb ook net de pico aangekocht wat is de juiste instelling om optimaal te kunnen vapen?

Kwaliteit 
2017-02-28

Istick pico

Na een half jaar de ego one v2 te hebben gebruikt en nog steeds niet echt kunnen stoppen.met gewone sigaretten, heb ik nu de pico gekocht...zalig toestel, geeft me de voldoening die ik miste en kan nu de gewone sigaretten wel laten :-) veel en lekker dampen en ook leuk om "o's" te blowen na een beetje oefenen en de juiste liquid. In iedergeval een aanrader voor de mensen die op deze manier af willen van de gewone sigaretten.

Kwaliteit 
2017-02-06

Tankje

Spijtig dat het tankje zo klein is,moet veel te veel bijvullen,verder zalig toestel

Kwaliteit 
2017-01-29

Pico

Is super heb hem al een tijdje en heb er geen spijt van

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-01-23

een veel roker

amaai nooit gedacht ik rookte een pakje een half bastos al 40jaar en nu al 5dagen zonder sigaret en geen behoefte aan met dit ding heb wel gekozen voor nicotine 12mg maar toch die teer heb je niet meer en voel mij al veel beter ademhaling en ook ook het piepen en slijmen zijn al een pak minder ik voel me al veel beter hopelijk blijft het zo nooit verwacht dat ik dit kon ben fier op mijn eigen

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-01-19

Verdient 5 sterren

Gewoon heeeeeeeeel goed

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-01-19

Heel tevreden

Ik rookte 40 jaar , ik heb nu 2 weken dit toestel en wonder o wonder ik heb nog geen sigaret gerookt dank zij dit toestel. Ik ben heel tevreden over dit toestel.

Kwaliteit 
2017-01-18

Batterij

Enig minpunt is de batterij die het geen dag volhoudt.Verder een prachtig toestel.

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2017-01-05

De Beste

na wat zoeken op de pico gekomen, zeer goede mod, na 4 weken gebruik zeer tevreden, meteen vooraad voor heel jaar gekocht (Batt, e-liquid, coils), en sinds ik deze mod gebruik al geen 1 gewone sigaret meer gerookt

Kwaliteit 
2016-12-05

Mijn mening

Heb dit product al een week en ben zeer tevreden. Geen min punten.

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-11-27

Stevige roker

Had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen , een geweldige uitvinding !
Al volle 5 dagen niks meer gerookt

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-10-31

prachttoestel

Na de ego aio, de ego One v2, de smok stick One basic nu deze istick pico aangeschaft en dit is een schot in de roos. Als je de mogelijkheden bekijkt lijkt het een ingewikkeld toestel maar niets is minder waar. Dit is in mijn ogen een prijsbeest, mogelijkheden zat en een heerlijke hoeveelheid damp en smaak. Na even spelen met de instellingen is het sub ohmen geblazen, en hoe ! De Melo atomizer moet wel regelmatig bijgevuld worden, kan ook niet anders met zulke dampen. Ik gebruik deze istick voor de speciale smaakjes. Niet vergeten er een 18650 flat top batterij bij te kopen want die zit niet in het doosje. Dit is voor zo'n prijs en kleine formaat een grote mod !

 • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-10-31

Batterij t.a.v thomas

De kwaliteit v/d batterij hangt toch af van degene die je appart koopt angezien deze niet in het pakket zit?

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-09-30

net gekocht

werkt zeer soepel, persoonlijke mening: een goede vape.

 • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-08-20

Mijn mening

Goed maar slechte batterij

 • 1 van 5 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie