Joyetech eGo AIO Expand

Joyetech eGo AIO

13 Review(s)
Joyetech

Nieuw

Joyetech eGo AIO De Joyetech AIO is verkrijgbaar in een vijftal stijlvolle kleuren en kleurcombinaties. Daarnaast kan het LEDje van de... (Meer details)

Meer informatie

Joyetech eGo AIO

De Joyetech AIO is verkrijgbaar in een vijftal stijlvolle kleuren en kleurcombinaties. Daarnaast kan het LEDje van de vuurknop naar smaak worden ingesteld in diverse kleuren. Al met al is de Joyetech eGo AIO elektrische sigaretvoor iedere damper, zowel beginner als gevorderd.

 

Kindveilig

Uniek aan de Joyetech eGo AIO elektronische sigaret is dat deze is uitgerust met een kindveilige clearomizer. Het reservoir is hierdoor moeilijk of niet te openen voor kinderen. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden gedraaid om deze te vullen met e-liquid. De atomizer head maakt indirect contract met de batterij waardoor kans op lekkage of kortsluiting vrijwel uitgesloten is. De clearomizer van de Joyetech eGo AIO beschikt over een capaciteit van 2ml.

 

Bedruppen van de coil

Bij ingebruikname en bij het wisselen van de coil, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid op de atomizer head te druppelen alsmede in de openingen onderaan de coil. Neem uw tijd hiervoor zodate de kans op zogenoemde dry burns kleiner wordt.

 

 

Vloeistofniveau met LED

De kleur van de LED kan je makkelijk veranderen naar een door u gewenste kleur (keuze uit 7 kleuren)

Airflow Control

De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. Hierdoor kan het gebruik van de Joyetech eGo AIO worden aangepast aan persoonlijke voorkeur. In de afneembare driptip is een spiraalvorminge structuur aangebracht die er voor zorgt dat de luchtstroom van de damp optimaal de mond kan bereiken.

 

 

Lekvrij

De Joyetech AIO streeft ernaar om lekvrij te zijn. Alle functionaliteit bevindt zich aan de bovenkant van de atomizer, van het vulsysteem en de airflow control tot aan het verwisselen van de coil. Aangezien de tank zelf één geheel en aan de onderkant gesloten is, bestaat er, volgens dit nieuwe ontwerp, geen mogelijkheid tot lekkage uit de airflow control.

 

 

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO
1x Joyetech eGo AIO Atomizer Head (2,0ml)
2x Joyetech BF SS316 0.6ohm coil
1x Joyetech eGo AIO driptip met spiraal inflow
1x USB oplader
1x Handleiding

 

 

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-01-18

Smaak

Na enige weken te hebben gebruikt hou ik alleen nog een verbrande smaak over.Jammer!

  • 3 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-12-19

proberen en volhouden

heb deze nu ook al een week of 6, maar neem ng steeds gewonen sigaretten ook mee in tweekned, maar na deze bovenstaande recenties ga ik vanaf vandaag eens zonder starten sè, als jullie dat kunnen na 40 of 50 sigaretten moet ik dat toch ook kunnen, wens mezelf succes, wil echt van sigaretten af slecht en duur, fijne feestdagen iedereen

  • 1 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-10-09

Topper

Na twintig jaar ca dertig sigaretten per dag te roken, overgeschakeld op dit toestel. Nu al drie weken geen sigaret meer aangeraakt. Ik gebruik wel nog eLiquid (Millers) met 6 mg nicotine. Heel eenvoudig toestel. Hip design. Geen seconde naar een sigaret gesnakt!

  • 4 van 4 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-10-07

Ideaal om mee te nemen

Heb deze ego aio gekocht om mee te nemen als ik buiten kom. Het formaat is daarvoor ideaal. Deze stick is de ideale beginner voor de nieuwe damper. Hij is Doodeenvoudig in gebruik en heeft een goede dampvorming. In vergelijking met mijn grotere Smok stick one basic moet je wel er wel harder aan zuigen. De batterij is meer dan krachtig genoeg om de dag rond te komen en de smaak is zeer goed. Ook wegens zijn prijs de ideale beginner.

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-10-02

snel kapot

Het toestel vond ik als starttoestel wel ok, maar na 3 maanden en 4 dagen is het kapot gegaan. GEEN GARANTIE MEER!!!

Kwaliteit 
2016-08-20

Lekken?

Zag hierboven bij een recensie datvdeze zou lekken is onmogelijk je moet hem wel toedraaien vanboven hè :)

Kwaliteit 
2016-08-03

Ideaal om te stoppen met roken

Door deze gestopt met roken. Direct vloeistof gebruikt zonder nicotine. Nu al 6 weken gestopt met roken na 35 jaar en 50 sigaretten per dag. Nooit gedacht dat ik ooit ging kunnen stoppen maar dankzij de eGo AIO is het gelukt .

  • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-07-20

beste starter en ook blijver

Ben al 6 maanden bezig met vaping ( ook sigaret vrij ) en al heb al verschillende andere tanks zoals GS tank , nautilus mini en x-tank alsook toptank. Begonnen met met e-roll en just fog. Ik blijf me best voelen met mond-long en deze eGO die makkelijk mee te nemen is, is een echte een topper. Zeer goede taste en damp in zijn klasse en ik kan dus al wat vergelijken ;-) Voor de starters zeker dit nemen en niet just fog of andere e-roll achtige. Bovendien een prachtige design met moderen led sfeer in je liquid.

Correcte levering zoals altijd door Marcel bedankt !

  • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-07-14

Lekt

Deze vape lekt langs alle kanten.

  • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-05-10

Ego aio

Ben al verschillende jaren een verfent damper en heb ondertussen een mooie collectie e sigaretten verzameld maar ik moet zeggen ....deze overtreft wel degelijk alle verwachtingen deze is klein, ligt makkelijk in de hand, super makkelijk te vullen laad snel en gaat lang mee de smaaksensatie is top en de rookwolk moet zeker niet onderdoen voor de zwaardere,duurdere modellen ik hou niet van die lompe grote mode, maar deze is de max...zeker een aanrader,de lage prijs is mooi meegenomen ik gebruik ze nu 1 dag en moet zeggen...Mijn andere toestellen liggen reeds mooi opgeborgen meer nog voor die prijs bestel ik er zeker nog een setje van wie nog twijfelt....niet doen en koop de ego aio je zal u dit zeker niet beklagen

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-05-05

Goede starterset

Een echte aanrader voor iedereen! Goede batterij capaciteit en goede smaak beleving! Ben zelf paar jaar aan het elektrisch roken en hetgeen waarmee ik ben moeten starten was rommel in vergelijking met deze AIO.

Kwaliteit 
2016-04-29

top

Super toestel,gaat lang mee (batt).

ps: snelle levering !

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-04-02

Zeer degelijke starter

Ik damp al enige jaren en zit al in de zwaardere dampers ( 150 wat met smok tfv4 tank) maar deze gekocht uit nieuwsgierigheid. En erg verbaasd over de kwaliteit en damp productie van dit kleine dingetje ! Aanrader voor de beginnende damper. Voor mij de beste starter ( wou dat ik ben mogen beginnen met dit dingetje want mijn starter was belange zo goed niet ) :)

  • 2 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie