Joyetech eVic VTwo Mini Expand

Joyetech eVic VTwo Mini

1 Review(s)
Joyetech

Nieuw

Joyetech eVic VTwo Mini De Joyetech VTwo Mini is de opvolger van de Joyetech VTC Mini box mod. De VTwo Mini maakt gebruik van de 4.02... (Meer details)

Meer informatie

Joyetech eVic VTwo Mini

De Joyetech VTwo Mini is de opvolger van de Joyetech VTC Mini box mod. De VTwo Mini maakt gebruik van de 4.02 chip van Joyetech en heeft een maximaal vermogen van 75watt, ondersteuning voor dampen met temperatuur controle en een aantal functies die we nog niet eerder tegenkwamen bij de Joyetech box mods.

 

Enkele van deze functies zijn, onder andere, de RTC-modus (Real Time Clock), Custom Logo (waarmee de gebruiker eigen afbeeldingen naar de box mod kan uploaden) en Circuit Protection, waarmee de oplaadbare 18650 batterij voorzien wordt van beveiligingen tegen over- en onderladen.

 

Tevens zorgt deze Circuit Protection ervoor dat de maximale belastbaarheid van de batterij nooit wordt overschreden. De Joyetech VTwo Mini kan via de bijgeleverde USB-kabel worden opgeladen. Ook kan via deze USB-aansluiting de firmware/besturingssoftware door de gebruiker van de laatste versie worden voorzien.

Het hoge vermogen van 75 W en variabele temperatuurregeling en de weerom aantrekkelijke kleuren maken deze eVic VTwo Mini nog populairder.

Product parameters eVic VTwo

Grootte 22.20*38.20*82.00mm
Capaciteit -externe batterij-3500mAh/3000mAh
Output modus VT-Ti/VT-Ni/VT-SS/VW/Bypass Mode 
Temperatuur Schaal 100-315℃
Output Wattage 1W-75W
VW Mode:1W-75W
Output Voltage 0.5V-8.0V
Schaal Weerstand 0.05-1.5ohm voor VT mode
0.15-3.5ohm voor VW mode
Kleur Wit/Zwart/Oranje/Blauw/Goud/Cyaan/Grijs/Rood

VT-Ni en VT-Ti Mode

De eVic VTwo Mini heeft het meest vooruitstrevende temperatuur controlesysteem. Door de Variabele Temperatuurregeling (VT) kan de smaakbeleving van de damp aangepast worden, hetgeen tot uiting komt in een betere smaak en gaat ook het batterijverbruik optimaliseren.

 

Bypass Mode

In deze modus wordt de voltage van het toestel variabel: Atomizers vanaf 0,15 ohm tot 3,5 ohm zullen een perfecte werking garanderen

VW Mode

In de VW Mode kan de Wattage aangepast worden tussen 1W en 60W, dit door de regelknoppen onderaan in te drukken.

SS Mode

 

Firmware Upgradable

Sinds Oktober 2015 is er op de Joyetech website een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic VTwo mini. Het wattage wordt dan opgeschroeft naar 75W en op het display kan de elektrische stroom (Ampere) worden afgelezen.

 

Inhoud van de Set

AantalItem
1x Joyetech eVic-VTwo Mini - Geen Batterij -
1x USB oplader
1x Handleiding

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-01-24

Rommel en slechte garantie.

De eVic's van Joytech zijn rommel. Mijne ging stuk exact TWEE dagen na het verstrijken van de garantie ... mijnheer Bosmans stelde doodleuk voor om een nieuw toestel aan te kopen. En dat heb ik dan ook gedaan ... maar niet meer bij de Dampwinkel : rechtstreeks in China, tegen de HELFT van de prijs !

  • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie