Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

Joyetech Cuboid

Joyetech is net gestart met een nieuwe variabele temperatuur controle-apparaat, de Cuboid. Het toestel is kubusvormig en wordt aangedreven door twee vervangbare 18650 cellen, dit met ook een nieuwe slip-open klep.   

69,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Joyetech Cuboid

  Geweldig nieuws!

  Joyetech is net gestart met een nieuwe variabele temperatuur controle-apparaat, de Cuboid .

  Met Firmware V3.0 voor Cuboid met een 150W uitgang, heeft het nieuw toegevoegde Temp - SS316 en maat TCR . Het toestel is kubusvormig en wordt aangedreven door twee vervangbare 18650 cellen, dit met ook een  nieuwe slip-open klep .

  In meerdere kleuren verkrijgbaar, met een 0.96 - inch OLED-scherm en de nieuwe dual - batterij-weergave. Ook upgradable firmware zodat deze Cuboid steeds up-to-date is met de laatste technologiën: in de laatste Firmware V3.10 voor Cuboid kan je je Cuboid upgraden naar 200W.

   

  Joyetech Cuboid

  De Cuboid is een betaalbare 150watt box mod met temperatuur controle. Deze mooi vormgegeven en super krachtige box-mod werkt op twee 18650 batterijen en is voorzien van een groot OLED scherm waarop alle informatie in één oogopslag zichtbaar is.

   

   

  Cuboid OLED

   

  Dubbele Batterij

  De Cuboid is, ondanks de twee 18650 batterijen, toch nog redelijk compact te noemen. Qua formaat is hij net iets groter en dikker dan, bijvoorbeeld, de Joyetech Evic VTC Mini.

   

  Cuboid dubbele batterijen

   

  Dubbele Batterij baar

   

  De Cuboid ondersteunt verschillende weerstandsdraden, zoals Titanium, Nickel en Stainless Steel 316 en heeft een uitgebreid instelbare temperatuur regeling. Batterijen verwisselen gaat eenvoudig en snel door het slimme batterijmechanisme aan de onderkant van de mod. Ook deze mod biedt tevens de mogelijkheid om de firmware te upgraden via de usb aansluiting in de behuizing, waardoor u altijd voorzien blijft van de laatste vernieuwingen en software.

   

  Product parameters Cuboid

  Gewicht65gr
  Capaciteit2 externe batterijen -3500mAh (niet inbegrepen)
  Output modusVT-Ti/VT-Ni/VW/VT-SS316/TSR
  Temperatuur Schaal100-300℃
  Output Wattage1 - 150 Watt (200 Watt na Upgrade 3.1)
  Afmetingen (mm)42 x 28 x 92
  Aansluiting510
  KleurZwart, Grijs of Zilver

   

  Firmware Upgradable

  De Cuboid wordt geleverd met versie 3.0. Momenteel is versie 3.1 beschikbaar en deze kan via de USB-kabel ge-upgraded worden: in versie 3.1 heeft de Cuboid een maximaal vermogen van 200Watt.

  Cuboid Upgrade

   

  Inhoud van de Set

  AantalItem
  1xJoyetech Cuboid Body - Geen Batterijen -
  1xUSB Oplader 
  1xHandleiding

  Cuboid dubbele batterijset

  Recensies

  Kwaliteit 
  2016-11-01

  Batterij stuk al na 3 3,5 maanden

  Na drie maanden en een half rees batterij stuk en natuurlijk garantie maar drie maanden, spijtig voor zo' duur toesyel

   Kwaliteit 
   2016-09-22

   Problemen met de Cuboid

   Ik heb mijn Cuboid nu zo 'n 3,5 maanden.
   Ben hier heel tevreden over geweest tot gisteren. Hij liet het plotseling afweten. Jammer is ook dat de garantie nu ook verstreken is. Bij nazicht op You tUbe filmpjes lijkt het me zeer moeilijk om te laten herstellen...

    Kwaliteit 
    2016-05-05

    Geweldig toestel!

    Heb dit toestel nu enkele maanden en na veel research te doen op you tube en internet ben ik er heel tevreden over. In combinatie met de cubis atomiser en Ss316 coils die ik zelf maak goede smaak en damp beleving. Gebruik hem wel op de TCR modus die ik beter vind dan de afzonderlijke mogelijk tot keuze van coils. Goede raad voor iedereen!!! Niet zomaar zonder kennis kopen en voor aankoop zich goed informeren via internet of winkel!

    • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
    Kwaliteit 
    2016-04-16

    Fantastische mod

    Niet veel groter, wel iets zwaarder dan de Evic mini van Joyetech, maar dezelfde kwaliteit voor een veel langere duur. Batterijen apart opladen is misschien wel een min voor sommigen... I LIKE !!!

     Kwaliteit 
     2016-02-04

     Supertoestel

     Tja, wat wil je nog meer? Met de twee batterijen van 3500mah en een lekvrije tank, dit is voor mij momenteel het beste damptoestel op de markt! Een aanrader

     • 5 van 6 personen vonden deze recensie bruikbaar.

     Schrijf uw recensie!

     Schrijf uw recensie

     Joyetech Cuboid

     Joyetech Cuboid

     Joyetech is net gestart met een nieuwe variabele temperatuur controle-apparaat, de Cuboid. Het toestel is kubusvormig en wordt aangedreven door twee vervangbare 18650 cellen, dit met ook een nieuwe slip-open klep.