Millers Carmel Expand

Millers Caramel

2 Review(s)
Millers

Nieuw

Wij kunnen trots verkondigen dat Millers Juice de eerste liquid is die 100% op Nederlandse bodem geproduceerd wordt, onder gecontroleerde... (Meer details)

Meer informatie

Wij kunnen trots verkondigen dat Millers Juice de eerste liquid is die 100% op Nederlandse bodem geproduceerd wordt, onder gecontroleerde omstandigheden in een fabriek met TUV ISO9001 certificering. Naast deze certificering voldoet deze liquid voor 100% aan de eisen die momenteel en in de toekomst aan de liquid gesteld worden. 


Waarom kiezen voor Millers Juice?
•    Alle basis ingrediënten zijn Farmaceutische kwaliteit, PG 99,98%, VG 99,93% Nicotine 99,9% zuiver

 

Ingrediënten: De silverline liquids bestaan uit een basismix van 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (De smaakstoffen zijn op PG basis).

Merk Millers Silverline
Smaakgroep Zoet
Verhouding PG 65% / VG 30% / Smaakstoffen 5%
Inhoud 10ml
Verkrijgbare nicotinegehalte 0mg - 6mg - 12mg
Origine Nederland

Beoordelingen

Kwaliteit 
2018-05-23

Best slecht

Volledig eens met de vorige recensie. Smaakt vrij chemisch, totaal niet boterig. Kan misschien wel fijn zijn om te mixen met andere liquids, maar puur moet ik er gewoon van hoesten.

Kwaliteit 
2017-02-01

Chemisch

Deze liquid gebruikt met een nieuwe coil, en had gehoopt op de 'zoete boterige smaak van caramel', maar kreeg eerder iets in de aard van alcoolstift/whiteboard marker met een hint van kaneel. Erg irriterend, kreeg er ook gelijk een niesbui van...

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie