Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

Wismec Reuleaux DNA200

De Reuleaux DNA200 van Wismec is een nieuw hoogtepunt binnen de dampwereld. Het apparaatje heeft een zeer uniek design en beschikt over de geavanceerde Temperature Control technologie.

199,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Wismec Reuleaux DNA200

  De Reuleaux DNA200 van Wismec is een nieuw hoogtepunt binnen de dampwereld. Het apparaatje heeft een zeer uniek design en beschikt over de geavanceerde Temperature Control technologie. Wat deze Reuleaux box mod nog meer bijzonder maakt, is dat hij plek heeft voor maar liefst drie 18650 batterijen, die er samen voor zorgen dat er 200 watt uitgeperst kan worden. Deze Wismec box mod zorgt voor een prachtige damp ervaring.

   

  DNA200

   

   

  Om de Wismec Reuleaux te activeren dien je eerst 5 keer op de vuurknop te drukken. Op deze manier kun je, zodra de mod is geactiveerd, de mod ook locken en unlocken. Om van wattage modus naar temperatuur modus te gaan, houd je in gelockte modus de kleine knopjes allebei tegelijkertijd ingedrukt. Met deze knopjes kun je dus ook de temperatuur verhogen en verlagen. Zodra je weer op de vuurknop drukt, kun je eventueel ook het wattage verhogen of verlagen. Om de weerstand van je coil vast te zetten, ga je weer in lockmodus en houd je dit keer de vuurknop en het rechtse knopje tegelijkertijd ingedrukt.

  Let erop dat je op TC gebaseerde coils (van bijvoorbeeld nikkel of titanium), enkel en alleen in temperatuurmodus kunt gebruiken. Wil je geen gebruik maken van Temperature Control, zul je voor 'normale kanthal' coils moeten gaan. Ben je niet zeker welke coils je precies hebt of welke je moet hebben? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

   

  Deze temperatuur gecontroleerde mod bevat een aantal slimme beveiligingen om output op zeer hoge wattages te garanderen. De software is te upgraden via de usb-poort en de mod is volledig instelbaar via de EScribe Software.

   

  Eigenschappen

  • kan met kanthal een Ohm waarde aan tussen de 0.1 en 2.0 Ohm
  • kan met nikkel of titanium een Ohm waarde aan tussen de 0.08 en 1.0 Ohm
  • heeft een temperatuur bereik van 100-300°C
  • heeft een magnetische batterij cover
  • maakt gebruik van upgradeable firmware via een USB aansluiting
  • heeft een verende 510-aansluiting van RVS

   

  Wismec Reuleaux DNA200

  Inhoud van de set

  AantalItem
  1xReuleaux DNA200 Box Mod - zonder 18650 batterijen -
  1xUSB Oplaadkabel

    

  Wismec DNA200

  Recensies

  Schrijf uw recensie

  Wismec Reuleaux DNA200

  Wismec Reuleaux DNA200

  De Reuleaux DNA200 van Wismec is een nieuw hoogtepunt binnen de dampwereld. Het apparaatje heeft een zeer uniek design en beschikt over de geavanceerde Temperature Control technologie.