Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

T Juice (UK)

T-Juice is een e-liquidfabrikant uit het Verenigd Koninkrijk (Noord-West-London) en is gestart in 2012. Met een volledig eigen farmaceutisch team telt T-Juice inmiddels aardig mee met een productie van ruim 1 miljoen flesjes per jaar.

Deze enorme groei heeft alles te maken met de populariteit van de unieke smaken die door hen worden ontwikkeld. ...

T-Juice is een e-liquidfabrikant uit het Verenigd Koninkrijk (Noord-West-London) en is gestart in 2012. Met een volledig eigen farmaceutisch team telt T-Juice inmiddels aardig mee met een productie van ruim 1 miljoen flesjes per jaar.

Deze enorme groei heeft alles te maken met de populariteit van de unieke smaken die door hen worden ontwikkeld. Geen enkele e-liquidsmaak is standaard bij deze innovatieve smaakontwikkelaar. De missie van T-Juice is de nummer 1 positie bereiken in het creëeren van unieke, smaakvolle en  consistente liquidsmaken. Belangrijk statement hierbij is : kwaliteit vóór kwantiteit, ofwel éérst smaak dan verkoop.

T-Juice is een werkelijke meester in smaakcreatie, extractie en mengen en gebruikt hiervoor louter de hoogste kwaliteit Europese grondstoffen (USP en EP gecertificeerd).

Meer
Toont 1 - 9 van de 9 items
 • 6 Beoordeling(en)

  TOPLIQUID - De weelderige smaak van rode bessen en zwarte druif die wordt opgejaagd door de ondertoon van zoete eucalyptus, anijs en menthol in een smaak die blijft dansen op je tong. Op alle fora komt deze liquid als nummer 1!

  4,95€
 • 3 Beoordeling(en)

  Clara-T is dé match en liefde van Red Astaire. Deze aroma van T-juice beschikt over iets meer frisheid en heel subtiel proef je anijs.

  4,95€
 • 4 Beoordeling(en)

  Forest Affair is een samensmelting van meer dan 10 verschillende smaken zoals vanille, braambes, bosbessen en frambozen en een rijke hoeveelheid specerijen. Fruitig, sappig en robuust.

  4,95€
 • De Jack the Ripple aroma van T-juice is gebaseerd op een Brits klassiek ijsje met de smaak framboos. Deze aroma geeft een flinke throat hit en is uitgegroeid tot een legendarische smaak in de dampwereld.

  4,95€
 • De Vamp Vape aroma van T-juice ziet eruit als bloed, maar smaakt hemels. Het is een prachtige mix van romige karamel met hints van kokos, waardoor dit een duivels lekkere vape is.

  4,95€
 • Quintessence is een mystieke en verrassende combinatie van cognac, druiven en seizoensgebonden Britse kruiden. Het heeft maanden geduurd om dit aroma te perfectioneren en zal geen teleurstelling zijn voor echte fruitliefhebbers!

  4,95€
 • Tangerine Dream van T-juice is een fruitige combinatie mandarijnen en wilde rode bessen. Een lekkere zoete vape voor de fruitliefhebbers.

  4,95€
 • De Black 'n Blue van T-juice bestaat uit een bijzondere mix van bosbessen, druiven en heeft een subtiele smaak van lichte menthol bij het uitademen. Zoet en lekker fris dus.

  4,95€
 • Geef acht! De Colonel is gearriveerd. Eigenlijk zou deze smaak de Koning van Custards genoemd moeten worden. Deze rijke, romige custard vape is zo vol van smaak dat het moeilijk word om je tank nog met iets anders te vullen.

  4,95€
Toont 1 - 9 van de 9 items