Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

Overzicht van producten van fabrikant AlterSmoke

Geniet van heerlijke originele smaken voor uw elektronische sigaret, uw e-pipe of uw elektonische chicha. AlterSmoke biedt tientallen e-Liquids smaken van hoge kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk.

Vind de smaak van uw traditionele sigaretten terug met minder schade dankzij een selectie van e-Liquids tabak smaken uit de hele wereld. Of ontdek nieuwe sensaties met een selectie van de meest originele e-Liquids.

Hebt u Munt en haar vele varianten al getest? Of de smaak van een Mojito cocktail? Bent u een avontuurlijke vapoteur, aarzel dan niet de proeverij smaken te testen: banaan, koffie, cola, honing, vanille... een echte cocktail voor uw elektronische sigaret!

Te noteren dat sommige smaken bio zijn. Tot slot, ontdek gewaagde e-Liquids in de reeks Ontdekking, zoals peer-chocolade of mirabel, proef meer fruitige of gastronomische smaken zoals chocolade, karamel en zelfs snoep smaak varianten die u terug naar de kindertijd brengen.

Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 24 items
 • Vind de smaak van het blond tabak door de smaak van tabak M terug. Aangenaam in de mond, zijn aroma zal u doen denken aan een bekend sigarettenmerk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar een klassieke en authentieke tabaksmaak.

  5,90€
 • 1 Beoordeling(en)

  Laat je verleiden door de smaak tabak USA en haar volledige en klassieke aroma's van blonde tabak. Origineel en heerlijk, zal deze aroma de AlterSmokers die op zoek zijn naar authenticiteit overtuigen.

  5,90€
 • Proef de traditionele smaak tabak K en zijn markante blondtabak smaak, die u doet denken aan een bekende sigaretten merk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar betrouwbare waarden!

  5,90€
 • Duik in de authenticiteit met smaak tabak 4. Zijn Blond tabak smaak is aangenaam in de mond, en ideaal om met lichtheid en zachtheid te beginnen aan elektronische sigaret.

  5,90€
 • Ontdek de zachtheid van de tabak California. Zijn zoete en genereuze aroma's, zullen door haar licht en subtiele smaak de AlterSmokers kunnen verleiden.

  5,90€
 • Deze oosterse en betoverende smaak weet hoe uw AlterSmoking pauzes te begeleiden! Bedwelmend en heerlijk, zoals een Marokkaanse muntthee, u zult er niet meer zonder kunnen na het te hebben geproefd

  5,90€
 • 1 Beoordeling(en)

  Droomt u van Arctische en boreale gevoel nog krachtiger dan de munt of de verse munt? Ontdek de heerlijke rilling van de ijzige munt en laat u verrast worden door deze explosie van zintuigprikkelende smaken!

  5,90€
 • Een frisse adem die uw zintuigen meeneemt! Als een zomer drankje die u doet herinneren aan een Mojito, de verse munt ontwaakt uw smaakpapillen met zijn bijna pittige smaak en zal alle liefhebbers van menthol sigaretten verrukken.

  5,90€
 • Ontdek de nieuwe creatie die juist uit het laboratorium van AlterSmoke komt en laat u meedragen door de golf van frisheid van deze e-liquid Fresh Kiss.

  5,90€
 • 1 Beoordeling(en)

  Het mengsel van zoete en pittige bosvruchten zal u tevredenstellen! Zacht en harmonisch, deze lichte smaak zal u betoveren met zijn delicatesse.

  5,90€
 • Test de bosbessen smaak en laat je wegdragen door zijn zowel zoete en genereuze smaak. Ideaal voor AlterSmokers op zoak naar originaliteit en nieuwigheid!

  5,90€
 • Vind de Limoen versheid en de zuren die je in tropische cocktails in de zomer aantreft!

  5,90€
Toont 1 - 12 van de 24 items