Dampwinkel goes for ZERO            Veilig Online Betalen             Verzendkosten 2€95             Gratis Verzending vanaf 29€99

AlterSmoke (FR)

Geniet van heerlijke originele smaken voor uw elektronische sigaret, uw e-pipe of uw elektronische shisha. AlterSmoke biedt tientallen e-Liquids smaken van hoge kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk.

Vind de smaak van uw traditionele sigaretten terug met minder schade dankzij een selectie van e-Liquids tabak smaken uit de hele wereld of ontdek nie...

Geniet van heerlijke originele smaken voor uw elektronische sigaret, uw e-pipe of uw elektronische shisha. AlterSmoke biedt tientallen e-Liquids smaken van hoge kwaliteit, vervaardigd in Frankrijk.

Vind de smaak van uw traditionele sigaretten terug met minder schade dankzij een selectie van e-Liquids tabak smaken uit de hele wereld of ontdek nieuwe sensaties met een selectie van de meest originele e-Liquids.

Hebt u Munt en haar vele varianten al getest? Of de smaak van een Mojito cocktail? Bent u een avontuurlijke vapoteur, aarzel dan niet de proeverij smaken te testen: banaan, koffie, cola, honing, vanille... een echte cocktail voor uw elektronische sigaret!

Te noteren dat sommige smaken bio zijn. Tot slot, ontdek gewaagde e-Liquids in de reeks Ontdekking, zoals peer-chocolade of mirabel, proef meer fruitige of gastronomische smaken zoals chocolade, karamel en zelfs snoep smaak varianten die u terug naar de kindertijd brengen.

Meer
 • - Klassiek
 • - Other Liquids

  Je bent een vapoteur die gevoelig is voor het milieu en de kwaliteit van de producten?

  Alter Smoke biedt u een selectie van Bio e-Liquids voor uw elektronische sigaret aan. Ontdek de Apple Secrets, harmonieuze unie van tabak en appel met een noot van zoethout in het achtergrond.

  Verrassend is de e-vloeistof Curious Jumble, die aan de andere kant, een zoete smaak gebaseerd op fruit van de broodboom biedt.

  Een ander idee van snoeperig en Bio pauze is met de e-vloeistof Honeyed Blend: het resultaat van een mengsel van honing en gearomatiseerde noten. Absoluut te testen!

  En als je meer wilt proeven dan alleen een kersen e-vloeistof? Probeer de Red Scarlet smaak gearomatiseerd op basis van morello kers, die de karakteristieke smaak van het fruit perfect doorgeeft, zowel zoet, zuur en bitter. In totaal, biedt Alter Smoke meer dan een tiental Bio e-Liquids voor uw elektronische sigaret aan, allemaal gemaakt in Frankrijk voor een optimale kwaliteit van het product.

 • - Black Juices

  Ontdek nieuwe horizonten met de nieuwste gamma van e-Liquids Alter Smoke, bestudeerde combinatie van aroma's om complexe meugen in hun smaak te krijgen, om de vaping vanaf vandaag  anders aan te pakken. Alle smaken van het gamma Black Juices werden ontwikkeld en geproduceerd in het laboratorium in Frankrijk