Tabaksmaken

Er zijn 5 producten
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Tabak M
  Niet op voorraad
  Tabak M
  7210010000

  Vind de smaak van het blond tabak door de smaak van tabak M terug. Aangenaam in de mond, zijn aroma zal u doen denken aan een bekend sigarettenmerk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar een klassieke en authentieke tabaksmaak.

  4,90€
 • Tabak USA
  7210020000

  Laat je verleiden door de smaak tabak USA en haar volledige en klassieke aroma's van blonde tabak. Origineel en heerlijk, zal deze aroma de AlterSmokers die op zoek zijn naar authenticiteit overtuigen.

  4,90€
  1 Beoordeling(en)
 • Tabak K
  7210030000

  Proef de traditionele smaak tabak K en zijn markante blondtabak smaak, die u doet denken aan een bekende sigaretten merk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar betrouwbare waarden!

  4,90€
 • Tabak 4
  7210040000

  Duik in de authenticiteit met smaak tabak 4. Zijn Blond tabak smaak is aangenaam in de mond, en ideaal om met lichtheid en zachtheid te beginnen aan elektronische sigaret.

  4,90€
 • Tabak California
  7210050000

  Ontdek de zachtheid van de tabak California. Zijn zoete en genereuze aroma's, zullen door haar licht en subtiele smaak de AlterSmokers kunnen verleiden.

  4,90€

Zin in een e-Liquid tabak van hoge kwaliteit voor uw elektronische sigaret, zonder het terugvinden van de nadelen van de gewone sigaret? AlterSmoke biedt een brede selectie Tabak smaken aan vervaardigd in Frankrijk: u vindt er e-liquid van bruin tabak, zoet, Amerikaans, Engels. Er zijn meer bepaald een dertigtal tabak smaken te ontdekken! Vind a...

Zin in een e-Liquid tabak van hoge kwaliteit voor uw elektronische sigaret, zonder het terugvinden van de nadelen van de gewone sigaret? AlterSmoke biedt een brede selectie Tabak smaken aan vervaardigd in Frankrijk: u vindt er e-liquid van bruin tabak, zoet, Amerikaans, Engels. Er zijn meer bepaald een dertigtal tabak smaken te ontdekken! Vind alle nuances van de verschillende tabakken geproduceerd in de wereld, in uw elektronische sigaret. Iedere smaak heeft zijn bijzonderheid, elke smaak gaat u waarschijnlijk doen herinneren aan je oude sensaties: sterk of niet, droog of niet, zoet, blond... Vele nuances van smaken van e-Liquid Tabak zijn mogelijk voor een ongeëvenaard plezier in de mond. De vrijgelaten stoom zal veel minder schadelijk zijn, en in de straat of bij uw vrienden beter aanvaard worden. Te noteren dat de premium tabak E-Liquids door Altersmoke in Frankrijk ontworpen worden om u een onovertroffen productkwaliteit en traceerbaarheid te garanderen die de Europese normen respecteren.

Less
Meer