Dampwinkel goes for ZERO            Veilig Online Betalen             Verzendkosten 2€95             Gratis Verzending vanaf 29€99

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Deze handzame, nieuwe, eGo ONE heeft een inhoud van 2ml. De tank wordt aangestuurd door een 0,5 Ohm of 1,0 Ohm CL Pure Cotton Coil. Hierdoor is hij goed voor zowel mouth-to-lung als direct-to-lung.

  14,95€
 • 3 Beoordeling(en)

  De Joyetech Cubis Pro bouwt verder op de  lek-vrije subohm clearomizer Joytech Cubis. Alle functionaliteit bevindt zich aan de bovenkant van de atomizer, van het vulsysteem en de airflow control tot aan het verwisselen van de coil.

  29,95€
 • 4 Beoordeling(en)

  De Joyetech Ultimo clearomizer is gemaakt van RVS met Pyrex glazen tank en beschikt over regelbare luchttoevoer via de draairing onderaan. Hij is compatibel met de MG series coils met grote liquid toevoer gaten en kan gebruikt worden op hoog wattage voor meer damp en pure smaak.

  34,50€
 • 3 Beoordeling(en)

  Deze nieuwe clearomizer van Joyetech beschikt over drie verschillende kanalen voor luchtstroom. Dit in combinatie met de MGS triple lage weerstand-coil, geeft clearomizer een zeer aangename airflow.

  39,95€
 • Een siliconen beschermring voor je clearomizer met een diameter van 22mm.

  2,95€
Toont 1 - 5 van de 5 items