De beste e liquid voor u

E liquid is de vloeibare nicotine dragende stof in uw e sigaret. Op het gebied van sigaretten en shag hebt u aardig wat keuze, maar dit is slechts een fractie van de keuzemogelijkheden die u hebt bij e liquids. Wat is dan de beste e liquid? Er zijn talloze verschillende soorten smaken en ook de samenstelling kan invloed hebben op uw dampervaring. De beste e liquid vinden kan dan ook aardig lastig worden. Want, afgezien van de hoeveelheid nicotine in uw e sigaret, hoe veel damp u wilt, of wat voor throat hit u naar zoekt - welke smaak past nu eigenlijk het beste bij u?

De beste eliquid – het aanbod bij de Dampwinkel

E liquid wordt ook wel eens e vloeistof of e juice genoemd. Deze vloeistof wordt verhit en verdampt. Er is dus geen sprake van verbranding en u krijgt geen schadelijke stoffen binnen als teer, die u wel binnen krijgt bij de tabak sigaret. De Dampwinkel heeft een grote variëteit aan e liquids van hoge kwaliteit en u kunt veel uit de e liquid top 10 bij ons terug vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een premium eliquid van de Europese fabrikant Flavourtec. Flavourtec biedt allerlei soorten smaken, zoals verscheidene soorten tabak smaken en tabak smaken met hinten van andere smaken als menthol.

Wilt u een keer iets anders en bent u op zoek naar frisse, tropische of andere lekkere smaken? Dan kunt u bijvoorbeeld kijken bij de producten van Liquid Factory en kiezen voor een top e liquid met fruitsmaak. Liquid factory biedt verder ook nog verscheidene interessante smaken, zoals zoete popcorn, het beste van pretzels of strawberry cream. Ook de smaken Heisenberg en Pinkman van Vampire Vape met geheime specerijen zijn erg populair. Of wat dacht u van de beste e liquids van E liquid France met verschillende creamy smaken. Of u nu dropsmaak, nougat, of cappuccino smaak in gedachten had, u vindt bij de Dampwinkel geheid waar u naar op zoek bent.

Meer informatie over de Dampwinkel

De Dampwinkel verkoopt de beste eliquids, e smokers en andere toebehoren. Bent u nog niet zo bekend met e smokers en e liquids? Wij verkopen speciale starterssets met top eliquids en e smokers, die ideaal zijn wanneer u niet zo goed weet welke e liquid of e smoker u moet kiezen. Naast een online webshop heeft de Dampwinkel bovendien tevens drie fysieke winkels in Oosterhout, Mechelen en Leuven, waar een van onze medewerkers u graag verder helpt en waar u onze producten kunt uittesten.

Bekijk ons aanbod