Wat is de beste e sigaret voor u?

Wat de beste e sigaret is verschilt per persoon. Dat ligt geheel aan uw smaak en wat voor ervaring u verwacht en wenst van uw e sigaret. Sommigen voelen zich bij het roken bijvoorbeeld al gauw benauwd. Anderen hebben misschien wel ooit een e sigaret geprobeerd waarbij ze het gevoel hadden dat ze lucht aan het happen waren. De verkeerde e sigaret kiezen kan dan ook zorgen voor minder bevrediging tijdens het roken. Maar wat de één een uitkomst is, vindt de ander verre van ideaal. Zo kan het prima zijn dat u appelsmaak heel lekker vindt, maar dat de hele dag een appelsmaak in uw mond iets te veel van het goede is. Wilt u nog wel de rookervaring behouden? Of een combinatie van beide? Dan kiest u voor een goede e sigaret met een van de tabak smaken, of bijvoorbeeld tabak smaken met hinten van menthol.


De beste e sigaret van het beste merk maakt wel degelijk verschil

Voor de beste e sigaretten, kiest u liever voor e sigaretten van een betrouwbare fabrikant. Het assortiment van de Dampwinkel in België biedt verschillende producten van verscheidene internationale aanbieders. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de producten van Vampire Vape uit de UK. Vampire UK staat veelal bekend om de bijzondere smaakexplosies, veel damp en een bijzonder goede throat hit. Ook kunt u kiezen voor de complexe smaken van het Europese merk Flavourtec die e liquids produceert van zeer hoge kwaliteit.

Zo kunt u bij Flavourtec bijvoorbeeld de bijzondere smaken nougat, whisky of Tobacco en Caramel kiezen die u krijgt in een flesje van 10 milliliter en verkrijgbaar is met 0 mg, 6mg, 9mg, of 12 mg nicotine. Flavourtec heeft een verhouding van 57,5 procent PG, 27,5% VG, 10% gedemineraliseerd water en 5% smaakstoffen voor een vrij milde ervaring. U betaalt 3,45 euro per flesje van 10 milliliter en bespaart dan ook flink op rookkosten ten opzichte van een gewoon pakje sigaretten. Ook biedt de Dampwinkel producten van American stars, T-Juice, het Franse Liquideo, of Altersmoke die Bio liquids aanbiedt die beter zijn voor u en voor het milieu.

De beste e sigaret kopen bij de Dampwinkel

Het kiezen van de beste koop e sigaret begint bij goed advies en een product van hoge kwaliteit. De Dampwinkel helpt u in dat geval in alle enthousiasme verder. Wilt u meer aandacht besteden aan het kiezen van de juiste e sigaret en andere onderdelen? Kom dan gerust bij ons langs in een van de drie vestigingen en laat u verder helpen door onze medewerkers.

Bekijk ons aanbod