Minder ongezond met een e pijp

De e pijp of e sigaret is een alternatief voor de analoge tabak sigaret. De e pijp is niet voor niets in het leven geblazen; u krijgt met de e sigaret nog steeds nicotine binnen, maar wel op een veel verantwoordelijkere manier dan bij een gewone sigaret. Roken is natuurlijk niet gezond, maar dat hebt u als roker geheid vaker gehoord. Stoppen is meestal een ander verhaal – het moeten missen van uw rookmoment, uzelf volplakken met dure nicotine pleisters; dit zijn voor zware rokers vaak niet de oplossingen. Het roken van een e pijp of e sigaret is niet aan te raden voor niet-rokers, maar wel voor de mensen die al roken, omdat de e liquids wel nicotine, maar geen tabak bevatten. De e sigaret bevat een veel minder schadelijke draagvloeistof voor nicotine, die vaak als veel aangenamer wordt ervaren. Rokers zijn dan ook veelal erg enthousiast over de e pijp.

Een e pijp kopen – wat is belangrijk?

Wilt u kijken welke e smoker pijp het beste bij u past, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Laat u verder helpen door de Dampwinkel. Kies niet meteen voor een ingewikkelde e sigaret, maar liever voor de starter set als u het echt niet weet. Er zijn starter sets te verkrijgen met de e sigaret zelf, de bijhorende vloeistoffen, verschillende accessoires, onderdelen en andere toebehoren. Ervaar onze e smokers ook in een van onze winkels in België. Wij zijn gevestigd in Leuven, Mechelen en Oosterhout, waar we u kunnen adviseren en waar u verschillende smaken kunt uitproberen. Bij de Dampwinkel vindt u bijvoorbeeld de Bio liquids van Alter Smoke die beter zijn voor u en het milieu of de verscheidenheid in het aanbod van Flavourtec. Ook zitten er tussen het aanbod een aantal prijswinnaars die veel populariteit genieten op het gebied van smaak en kwaliteit.

Een e pijp kopen bij de dampwinkel

De Dampwinkel is gespecialiseerd in advies en verkoop op het gebied van e sigaretten, technische onderdelen, e liquids en alle andere toebehoren op het gebied van e smoking. U kunt onze producten online bestellen via het internet of in een van onze winkels. Zijn er onduidelijkheden over wetten, gebruiksinstructies en wat u wel of niet kunt met de e pijp? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of bezoek ons in een van de fysieke winkels in België.

Bekijk ons aanbod