E sigaret prijs onder de loep

Een veel genoemde reden voor mensen om elektronisch te gaan roken is vaak de e sigaret prijs. En dat is ook niet zo vreemd, als u bedenkt dat wanneer u de e sigaret prijs nader bekijkt, u ziet dat het roken van analoge sigaretten en shag veel duurder is dan het elektrisch roken. Wanneer u een e smoker of e sigaret aanschaft hoeft u niet elke dag naar het tankstation of de supermarkt om een veel te duur pakje sigaretten te halen, waar anderen vaak last van hebben. In plaats daarvan schaft u een e smoker aan met batterijen waar u heel lang mee doet. U hoeft hierbij enkel eens in de paar weken een flesje met e liquid bij te kopen. Daar komt ook nog eens bij dat het elektrisch roken, ook wel dampen genoemd, veel minder ongezond is dan roken.

Kwaliteit versus kosten e sigaret

Elektrisch roken is eigenlijk vrijwel altijd goedkoper dan gewoon roken, tenzij u onderdelen van slechte kwaliteit aanschaft of niet goed omgaat met de apparatuur. Er zit een wezenlijk verschil in kwaliteit tussen de onderdelen, e liquids en accessoires. Wanneer u echt geld wilt besparen moet u dan ook een goede balans zien te vinden tussen kwaliteit en e sigaret kosten. Er zijn immers voldoende producten op de markt die niet de beloofde prestaties leveren of snel kapot gaan. Ook zijn er zelfs e liquids die bestanddelen bevatten die niet genoemd worden en schadelijk zijn voor uw gezondheid. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde fabrikant die aan alle Europese eisen voldoet.


E sigaret prijs en service bij De dampwinkel

De Dampwinkel biedt producten van hoge kwaliteit tegen uitstekende e sigaret prijzen. Omdat wij producten verkopen van meerdere fabrikanten vindt u geheid iets binnen uw budget en aan de hand van uw wensen. Bij de Dampwinkel profiteert u bovendien van de beste service. Hebt u vragen over kosten van e sigaretten of wilt u meer weten over de aanschaf van de meest geschikte e liquid voor u? U kunt telefonisch contact met ons opnemen, ons een e-mail sturen of bij ons langs komen in een van onze drie fysieke zaken voor advies.

Bekijk ons aanbod