E sigaret zonder nicotine – een uitkomst voor velen

Onderzoek laat zien dat de e sigaret minder ongezond is dan de gewone sigaret. Wilt u daar een stapje bovenop doen en bent u op zoek naar een e sigaret zonder nicotine? Bekijk de vele mogelijkheden die de Dampwinkel u biedt. Veel rokers zijn verslaafd aan roken vanwege de stof nicotine, maar wat veel mensen niet weten is dat dat niet altijd het probleem is bij het stoppen met roken. Voor veel mensen is roken een pauze of rustmoment tijdens het werken of andere bezigheden. Het is door de maanden en jaren heen een gewoonte geworden die er langzaam in is geslopen om dat moment voor uzelf te nemen. Deze gewoonte is voor veel rokers net zo moeilijk weg te denken als het weg denken van de drie maaltijden op een dag. Een e sigaret zonder nicotine kan in dat geval een goede uitkomst bieden.

E sigaret zonder nicotine en teer - de mogelijkheden

Natuurlijk is het niet eenvoudig en voor iedereen weggelegd om meteen van uw medium sigaret naar een e sigaret zonder nicotine te gaan; de Dampwinkel biedt daarom voor bijna elke e liquid meerdere varianten, zodat u ook kunt afbouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld de eerste maand de e liquid met 6 milliliter nicotine nemen, de tweede maand 6 milliliter en de derde maand de e sigaret zonder nicotine kopen. Sommige mensen kunnen op deze manier zelfs helemaal van het roken afkomen. Bovendien wordt nicotine door de damp ook iets minder goed opgenomen dan door tabak rook. U hoeft dus niet te schrikken als u in het begin juist voor een e liquid met meer nicotine neigt te kiezen dan dat het geval was bij uw gewone sigaret. Een deel hiervan krijgt u immers niet binnen.

Uw e sigaret nicotine vrij en service bij de Dampwinkel

Bent u een roker en wilt u roken voor uw plezier of ontspanning, nicotine afbouwen, stoppen met roken, of simpelweg een minder ongezond alternatief hebben voor uw rookmomenten? De Dampwinkel heeft voor elke roker wat wils en verwezenlijkt graag uw wens op het gebied van e smoking. Stap daarom over naar een van onze vele e smokers en e liquids van hoogwaardige kwaliteit, of koop een nicotinevrije e sigaret. Bel ons, e-mail ons of bezoek ons voor meer informatie over onze producten.

Bekijk ons aanbod