Ontdek de e smoker

De e smoker is in China ontwikkeld en in korte tijd razend populair geworden. De e smoker is minder ongezond dan de gewone sigaret, goedkoper en zou uw nicotine inname op den duur kunnen verlagen, of u misschien zelfs kunnen helpen met stoppen. Inmiddels zijn er talloze verschillende fabrikanten van esmokers in de hele wereld op de markt met een verscheidenheid aan producten. Dat maakt het vrijwel onmogelijk om geen e smoker te vinden die bij u past. De vraag is echter, welke esmoker is het meest geschikt voor u?

E smoker – waar moet u op letten bij uw aankoop?

Wanneer u een e smoker wilt aanschaffen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het is in ieder geval een slim plan om aandacht te geven aan alle componenten van de esmoker en te zorgen dat alle onderdelen geschikt zijn en op elkaar zijn afgestemd. U stelt uw esmoker en e liquid namelijk zelf samen. Doet u dit niet, dan kan dat leiden tot een kortere levensduur van uw e smoke sigaret, een minder bevredigende ervaring en meer kosten op de lange termijn. Zo is bijvoorbeeld niet elke batterij geschikt voor uw e smoke sigaret. Een elektrische smoker koopt u uiteraard niet alleen omdat het beter is voor uw gezondheid, maar ook om de beleving.

Deze beleving is voor iedereen anders en iedereen heeft dan ook andere wensen. De ene persoon heeft liever dat deze ervaring dicht in de buurt komt bij de ervaring van een gewone sigaret en kiest voor een e liquid met een krachtige throat hit en grote damp pluimen. De ander heeft liever frisse en exotische smaken, maar heeft tegelijkertijd behoefte aan nicotine. U kunt de producten met verschillende percentages aan nicotine krijgen en in verschillende smaken.

Een complete e smoker bij de Dampwinkel

Wilt u graag overstappen van uw pakje sigaretten naar de e smoke ervaring en de dagelijkse zoektocht naar sigaretten verleden tijd maken? De Dampwinkel biedt een scala aan producten voor elke soort roker en laat u profiteren van de beste deals met de beste kwaliteit. Hebt u nog geen ervaring met dampen, dan kunt u kiezen voor een starter kit met verschillende e liquid smaken. Ook kunt u ons een bezoek brengen in onze winkels in Leuven, Mechelen en Antwerpen.

Bekijk ons aanbod