E smoking als alternatief voor roken

Het is nooit te laat om te werken aan uw gezondheid. Bent u een behoorlijk zware roker, kunt u maar niet stoppen met roken en wilt toch geld besparen en uw gezondheid verbeteren? Dan is e smoking het ideale alternatief voor u als roker. Met een e smoker krijgt u veel minder schadelijke stoffen binnen dan bij een gewone sigaret, u bespaart op lange termijn kosten, en het is veel gemakkelijker om uw nicotine inname af te bouwen zonder in te hoeven korten op het aantal rookpauzes.

De verschillen tussen roken en e smoking

Zoals u misschien wel weet komt er bij een gewone sigaret rook vrij op het moment dat u uw sigaret met tabak aansteekt. Deze tabak verbrandt en de rook die hierbij vrij komt ademt u in. Bij e smoking is dit niet het geval. Een e smoker is meer dan alleen een technisch snufje en biedt veel voordelen ten opzichte van het traditionele roken. Het roken van een e sigaret wordt dan ook eigenlijk geen roken genoemd maar dampen. Dit komt doordat er een nicotine houdende vloeistof in de e smoker aanwezig is die wordt verdampt bij het verwarmen van de e smoker.

Er komt geen tabak aan te pas en u krijgt dus ook geen teer of andere restproducten van verbranding binnen. Daarbij is het zo dat de e smokers tegenwoordig het gevoel van het gewone roken zeer goed kunnen nabootsen. Wilt u bijvoorbeeld wel die prikkeling in uw keel die u ook krijgt van uw sigaret? Kies dan voor een esmoke met een hoog propyleen glycol percentage. Hebt u moeite met een tekort aan nicotine, maar wilt u juist een mildere rookervaring? Dan kiest u voor een smoke sigaret en e liquid met een iets hoger plantaardig glycerine gehalte.

Smoke sigaret van De Dampwinkel

Wilt u ook overstappen naar e smoking en een e smoker bestellen? Geniet dan van de meeste keuze uit e smokers van hoogwaardige kwaliteit en de beste service bij Dampwinkel. Profiteer van een goed overzicht en snelle levering via onze online webwinkel, of de professionele hulp en zorg die onze medewerkers bieden in onze drie vestigingen in België. Bent u nieuw in de wereld van e smoking? Kijk dan ook eens naar ons starter kit aanbod in onze online webshop!

Bekijk ons aanbod