Elektrische sigaretten en de voordelen

Rookt u en vindt u het moeilijk om te stoppen? Dan kunnen elektrische sigaretten geheid iets voor u betekenen. Het is niet gegarandeerd dat de elektrische sigaret u zal helpen stoppen met roken, maar de overstap garandeert u wel van een aantal andere voordelen. Zo blijkt uit onderzoeken dat het roken van elektrische sigaretten minder ongezond is dan het roken van gewone tabak sigaretten. Ook is het gemakkelijker om nicotine af te bouwen met de e sigaret. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om na een tijdje e liquid met een steeds lager nicotine gehalte te nemen, zonder dat u uw rookpauze hoeft te missen of hoeft over te stappen op een ander merk.

Elektrische sigaret ervaringen van rokers

De elektrische sigaret ervaringen van overgestapte rokers zijn bijna allemaal positief. De reacties die negatief zijn hebben vaak te maken met het feit dat mensen niet gelijk de smaak hebben gevonden die perfect bij ze past. Dat is ook niet zo vreemd. De meeste mensen roken vaker dan twee keer op een dag en u moet al erg van bananen houden, als u de hele dag een bananen smaak in uw mond wilt. Afgezien daarvan kunt u natuurlijk heel goed afwisselen met het grote aanbod en experimenteren wat de beste e liquid voor u is. Of misschien wilt u wel elke dag een andere smaak. De elektrische sigaret is vaak wennen.

Er wordt niet altijd rekening gehouden met het feit dat het menselijk lichaam uit de damp minder nicotine kan op nemen dan uit de rook van een gewone sigaret. Kijk dus niet op als u in het begin wat meer dampt. Vaak duurt dit bij de meeste mensen echter niet heel lang en wordt dit al gauw afgebouwd naar een lager gehalte. Sommigen stappen zelfs over naar nicotine vrije e liquid of komen op deze wijze volledig van het roken af. De e liquid draagt voor iedereen op een andere manier bij, maar de inhoud van uw portemonnee maakt u in ieder geval al en stuk blijer met de overstap. En dat soort elektrische sigaret ervaringen zijn geheid de ervaringen die er voor u toe doen.

Elektrische sigaretten bij de Dampwinkel

De Dampwinkel biedt een groot assortiment aan e sigaretten en alle onderdelen die daar bij horen. Wilt u meer weten over elektrische sigaretten en graag wegwijs worden? Neem dan contact met ons op en laat u verder helpen door een van onze medewerkers in een van onze drie zaken in België.

Bekijk ons aanbod