Waarom kiezen voor de electronische sigaret?

Roken is natuurlijk alles behalve gezond, maar wanneer stoppen bijna onmogelijk lijkt voor u kan de electronische sigaret u veel voordelen bieden ten opzichte van uw pakje analoge sigaretten. De gevolgen van het roken van een gewone sigaret zijn vaak pas zichtbaar op latere leeftijd, waardoor mensen niet altijd inzien hoe slecht het voor hun gezondheid is. Wanneer mensen eenmaal begonnen zijn met roken en een tijd bezig zijn, is natuurlijk heel lastig om te stoppen. Nicotine heeft echter een heel slechte invloed op uw lichaam en zorgt voor meer risico op hart- en vaatziekten. Andere boosdoeners zijn de restproducten die vrijkomen bij de verbranding van tabak, zoals teer. Niet alleen is de tabak sigaret slecht voor u; de sigaret zorgt ook voor last bij anderen. Electronische sigaretten bevatten nicotine, maar veel van de nadelen van een gewone sigaret zijn bij de electronische sigaret verleden tijd.

Sigaretten electronisch – wat zijn de voordelen van electronisch roken?

De electronische sigaret rookt u niet, maar dampt u. De e sigaret bevat wel nicotine, maar geen tabak. Er vindt dus geen verbranding plaats, maar verwarming van een vloeistof waarvan u de damp met nicotine uiteindelijk inademt. Deze vloeistof bestaat meestal uit een combinatie van plantaardig glycerine en propyleen glycol. Dat betekent dus ook dat u geen teer meer binnen krijgt en ook dat de gezondheidsgevaren voor u en voor anderen veel minder hoog zijn dan bij de gewone sigaret. Met een e sigaret kunt u kiezen uit verschillende smaken en u hoeft dus niet meer bang te zijn voor een stinkende adem of een rooklucht in uw kleding. En natuurlijk heel belangrijk: De e sigaret is op lange termijn ook nog eens goedkoper dan een pakje sigaretten.

De beste electronische sigaret bij de Dampwinkel

Bent u op zoek naar advies en tips voor het kopen van een electronische sigaret of e liquid? De Dampwinkel helpt u graag verder bij het vinden van het juiste product. De Dampwinkel heeft drie vestigingen waar u terecht kunt en een online webshop waar u kunt profiteren van een zeer snelle leveringstermijn. Wilt u graag verschillende producten uit testen en bent u nog niet zo bekend met het concept of het gevoel van e smoking? Kijk dan naar ons aanbod van starter kits, met een volledige starter e smoker en verschillende populaire smaken uit ons assortiment.

Bekijk ons aanbod