Elektronische sigaret prijs versus tabak sigaret prijs

Wanneer de elektronische sigaret prijs wordt vergeleken met de prijs een pakje tabak sigaretten, is de elektronische sigaret vaak veel goedkoper. Ook is het roken van een elektronische sigaret een stuk minder ongezond dan het roken van een tabak sigaret. Wanneer u bijvoorbeeld 2ml vloeistof verdampt per dag dan zou die vloeistof per 30ml uitkomen op een lager bedrag dan dat u kwijt bent voor hetzelfde aantal sigaretten. Zelfs losse shag met losse hulzen roken is duurder dan het roken van een elektronische sigaret en elektronisch roken scheelt dus zeker op termijn een hoop geld.

Waar moet u op letten bij de prijs van een elektronische sigaret?

Natuurlijk zit er verschil in prijs tussen de verschillende merken e smokers en e liquids. Het is belangrijk om niet altijd naar de goedkoopste oplossing te kijken, omdat de prijs gedeeltelijk ook een weerspiegeling kan zijn van de kwaliteit. En bij batterijen is het bijvoorbeeld het geval dat niet elke batterij geschikt is voor uw e smoker. Kies daarom altijd uw producten en onderdelen met beleid uit en stem deze zo goed mogelijk op elkaar af. Het is namelijk een stuk duurder als uw e smoker beschadigd raakt of minder lang mee gaat omdat deze aangetast wordt door het kopen van producten die niet geschikt zijn voor het apparaat. Wanneer u de juiste producten uit kiest blijft de elektronische sigaret prijs dan ook het laagst.

Prijs elektronische sigaret bij de Dampwinkel

De Dampwinkel biedt een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. U kunt onze producten vinden in een van onze drie vestigingen in België, maar u kunt ze ook bestellen via onze online webshop. U kunt bij onze online webshop snel en veilig online betalen. Met het Secure Sockets Layer certificaat worden de verstuurde gegevens met een publieke sleutel gecodeerd en onleesbaar gemaakt voor (kwaadwillende) derden. De gegevens kunnen dus niet worden onderschept of gewijzigd. U kunt de levering betalen via Maestro, Bancontact/ Mistercash, Visa of Mastercard, KBC online, Paypal, ING Home Pay en Belfius. Wilt u meer informatie hebben over de elektronische sigaret prijs van uw favoriete e smoker? Bekijk dan snel ons assortiment online.

Bekijk ons aanbod