Dampwinkel goes for ZERO            Veilig Online Betalen             Verzendkosten 2€95             Gratis Verzending vanaf 29€99

Verzending en Retour

Binnen 24uur verzonden

Op werkdagen worden, indien op voorradig, alle bestellingen dezelfde of de volgende dag verzonden. Bij elk product staat aangegeven of het momenteel op voorraad is. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad zullen wij contact met u opnemen om uw bestelling eventueel gedeeltelijk te leveren zodat u zo snel mogelijk van uw elektrische sigaret kunt genieten.

Weekend en feestdagen

Alle bestellingen worden verstuurd door BPost. Op zaterdag en zondag worden geen pakketten gesorteerd.

  

Track&Trace

Indien uw bestelling niet in door een brievenbus past of als de totale waarde groter is dan €50, wordt de bestelling verzonden als pakket. Als uw bestelling is ingepakt ontvangt u een email met de Track & Trace code zodat u kunt zien waar het pakket zich op dit moment bevindt en wat de verwachte levering dag en tijdstip is.

Terugbetaling

In verband met de hoge kosten van een rembours zending is dit alleen mogelijk bij bestelling boven €40

De kosten van een Remboursverzending bedragen €5,00. Indien de remboursbestelling wordt geweigerd of niet opgehaald, dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht.

Wanneer kan ik een product retourneren?

U kunt een product aan Dampwinkel retourneren wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn)
  • Een door Dampwinkel verkeerd geleverd product
  • Een defect bij ontvangst van het product
  • Een reparatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en termijn

Een verkeerd geleverd product

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan u geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden. In overleg kan deze vergoeding ook zijn in de vorm van een e-Liquid met een hogere waarde dan de verzendkosten.

Defect bij ontvangst van een product

Op verbruiks artikelen zoals atomizers welke zijn uitgesloten van de garantietermijn van 12 maanden geven we een DOA (death on arrival) garantie. Mocht u een verbruiks artikel ontvangen dat bij ontvangst niet werkt neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen u dan zo spoedig mogelijk een nieuw product doen toekomen.

Hoe lang duurt een reparatie of vervanging

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en getest nemen we contact met u op. De verwerkingstijd is afhankelijk van diverse factoren. Dampwinkel doet haar uiterste best om de verwerkingstijd tot een minimum te beperken. We handelen de retourzendingen af in volgorde van binnenkomst. In de regel duurt het echter nooit langer dan een aantal werkdagen. Dampwinkel stuurt geen vervangende onderdelen alvorens we uw retourzending hebben ontvangen en getest.

Verpakking

Let op! Gebruik NOOIT een gewone envelop om onderdelen te versturen. Deze scheuren eenvoudig open. Gebruik altijd minimaal een verstevigde envelop of een bubbelfolie envelop.