Joyetech eGrip 2 Expand

Joyetech eGrip 2

8 Review(s)
Joyetech

Nieuw

De nieuwe eGrip 2 van Joyetech heeft een maximaal vermogen van 80 watt en is even handzaam als het vorige model. Daarbij beschikt deze eGrip over... (Meer details)

69,95€

incl. BTW

Meer informatie

De nieuwe eGrip 2 van Joyetech heeft een maximaal vermogen van 80 watt en is even handzaam als het vorige model. Daarbij beschikt deze eGrip over de nieuwste technologiën en kan deze volledig naar wens worden ingesteld.

De eGrip 2 heeft een tankinhoud van 2ml welke via de bovenkant met e-liquid kan worden bijgevuld. Het apparaat heeft een batterijcapaciteit van 2100mAh welke via de meegeleverde Micro usb kabel kan worden opgeladen. Een kenmerk van deze eGrip 2 is dat er een adapter bij wordt geleverd waardoor er een andere clearomizer opgeschroefd kan worden. Met de bi kabel kan het apparaat tevens geupgrade worden zodat uw eGrip 2 altijd over de nieuwste functionaliteiten kan beschikken.

 

Variabel Wattage

Het wattage van de eGrip 2 is instelbaar van 1 tot 80W. De VW modus is enkel te gebruiken indien er een kanthal coil in de eGrip is bevestigd. Het wisselen tussen de VW en VT standen gebeurt door drie keer op de knop te drukken. Vervolgens zullen op het 0.96" Inch OLED display de gegevens veranderen. In de VT modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0.1Ohm en 3.5Ohm.

 

 

Variabele Temperatuur

Door deze variable temperature optie kan de weerstand van de coil worden vastgezet waarbij de gewenste temperatuur kan worden ingesteld. Deze functie maakt het mogelijk om de eGrip 2 te gebruiken met Titanium, Nikkel en Roestvrijstalen coils. Deze Variable Temperature zorgt voor een consistente damp én smaak. Ook zal in deze modus de batterij tot 1.5 keer langer meegaan dan in de variabele wattage modus. In de VT modus kunnen coils gebruikt worden waarvan de weerstand tussen de 0.05ohm en 1.5ohm zijn.

 

Notchcoil

Een grote verandering ten opzichte van de voorgaande eGrips is het gebruik van nieuw ontwikkelde coil. Deze zogenaamde NotchCoil is geschikt voor direct-lung inhalaties. Door het grotere roestvrij stalen oppervlak kunnen deze NotchCoils meer e-liquid verdampen waardoor er een vollere smaak wordt gecreerd. Daarbij gaan deze coils langer mee dan zijn voorgangers in de vorige eGrips. 

Inhoud van de set

AantalItem
1x eGrip Body (RVS) met display
1x Mondstukje
2x 0,25Ω NotchCoil
1x 1,5Ω Clapton Coil
3x 0,5Ω SS316 Coil
1x BF Rebuildable atomizer
1x Joyetech eGrip Drip Tip
1x Joyetech USB Cable
1x Handleiding

 

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-01-17

spetters

Ik heb deze vape al een week nu hiervoor had ik de ego One v2. Ik vind de egrip 2 in veel vlakken beter ook krijg je mooi een witte dikke dampwolk en ook mooi dat je veel kan instellen ik gebruik de 0.25ohm ss316 coil bij 230c en 18w maar hoe veel ik ook al met de settings heb geprobeerd hij blijf maar spetteren iemand misschien die de juiste settings heeft?

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-11-19

ontevreden

Gisteren gekocht, vandaag ontvangen. De service van dampwinkel is heel vlot en goed. Van het toestel ben ik echter absoluut NIET tevreden. Er zijn heel veel settings en slechts 3 knopjes om door de menu's te lopen. De handleiding is niet duidelijk. Na een een paar uur instellen heb ik nog altijd niks dat deftig werkt! Ondertussen al vele filmpjes op youtube bekeken: spit fire (waarbij er liquid in de mond komt) is blijkbaar een gekend probleem en blijkbaar niet simpel op te lossen! Dus ik zou dit toestel NIET aanraden vanwege de vele settings!

  • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
Kwaliteit 
2016-11-17

Goed

Ik heb dit toestel al enige tijd in gebruik.
Ben er zeer tevreden over.
Het enigste probleem wat ik nu heb is dat het scherm op zijn kop staat. Enig idee hoe ik dit weer normaal dan zetten? Combinatie van bepaalde knoppen ofzo. Alvast bedankt

Kwaliteit 
2016-10-25

goed toestel

Ik heb dit toestel nu voor de 2 de week, tevoren had ik de originele eGrip.
De toestellen vallen qua damp, smaak en afwerking niet te vergelijken.
De nieuwe eGrip 2 is in elk opzicht beter dan zijn voorganger op die vlakken.
Meteen begonnen met een 0.25 ohm ss316 coil en met de standaard firmware geeft dit toestel bij 180 °c en 40 watt al een enorme damp met goede smaak.
Het enige minpuntje vind ik, is dat de coil soms wat te veel liquid optrekt waardoor die begint te spetteren.
Dit valt hoewel makkelijk op te lossen met de meegeleverde plastic driptip met spiraal in en indien dit niet genoeg is, kan je het toestel gewoon even ondersteboven uitschudden om de overtollige liquid uit de coil te krijgen.
Verder ben ik héél tevreden met dit nieuwe toestelletje.

Kwaliteit 
2016-10-12

tevreden

het is de eerste keer dat ik een e-sigaret gebruik en het bevalt me beter dan gewone sigaretten. Ik heb zelfs geen zin meer in een gewone sigaret en dit is aangenaam in gebruik. alleen jammer dat het zo zwaar weegt.

Kwaliteit 
2016-09-14

Top

Zeer tevreden over dit toestel. Met wat goede wil kunnen ook beginners dit toestel overwegen. Heel stevige constructie, perfecte vape. Leuk design 10/10

Kwaliteit 
2016-08-17

heel goed

ik heb al een paar toestellen gebruikt, maar dit toestel is voor mij het beste. zelf heb ik het al een maand en ik heb nog niks gevonden dat een minpunt was of is.

Kwaliteit 
2016-07-03

Top toestel

Heb dit toestel nu 3 weken en dit is echt een super toestel.
Het enige nadeel dat ik kan vinden is het feit dat er geen wisselbare batterij in zit en dat het tankj 2ml is.
Voor de rest is dit echt een supertoestel en met de batterij die erin zit kom je wel de dag door.

  • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie