Smok OSUB 40W Kit Expand

Smok OSUB 40W Kit

4 Review(s)
Smok

Nieuw

Smok Osub 40W De Smok OSUB is een 40 watt box MOD met een temperature control functie. De Smok OSUB 40W Kit wordt geleverd met een Smok... (Meer details)

Meer informatie

Smok Osub 40W

De Smok OSUB is een 40 watt box MOD met een temperature control functie. De Smok OSUB 40W Kit wordt geleverd met een Smok Helmet Mini clearomizer. De OSUB box MOD heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1350mAh en is voorzien van een OLED display. De Smok OSUB 40W is te verkrijgen in de 5 kleuren zwart/goud, zilver, zwart, rood en wit.

De Smok OSUB heeft een vermogen van 40 watt en een batterijcapaciteit van 1350mAh. De vuurknop van de OSUB beslaat de gehele zijkant in de vorm van een metalen plaatje dat om de box MOD heen valt. Hierdoor steekt er geen kleinere vuurknop uit, maar kan er worden gedampt door als het ware te knijpen in de box MOD. Onder het metalen plaatje, welke indrukt dient te worden om te dampen, bevindt zich een kleinere vuurknop. Het metalen plaatje is met stevige mangeten aan de OSUB box MOD bevestigd.

Onder dit plaatje zit een micro USB poort waarmee de ingebouwde batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB oplaadkabel. Tijdens het opladen kan er middels de passthrough techniek worden gedampt. Boven de micro USB poort zit de reset knop. Hiermee kunt u de Smok OSUB 40W altijd terug zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

 

Smok Helmet Mini Clearomizer

De roestvrijstalen Smok Helmet Mini clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en een diameter van 22mm. Het bijvullen met e-liquid gebeurt via de bovenkant. Ook het verwisselen van de coil gaat via de bovenkant. Door de bovenste ring tegelijkertijd in te drukken en te draaien kan deze worden losgedraaid. Daarbij beschikt de Helmet Mini over een airflow control functie. Deze kan via dezelfde ring worden ingesteld door met de klok mee of tegen de klok in te draaien.

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. De coil unit wordt hierdoor niet te warm waardoor een verbrande smaak nauwelijks meer voorkomt. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Met de plus- en minknop onder het display is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of 200 tot 600 Fahrenheit. In de TC stand kan de Smok OSUB een maximaal vermogen bereiken van 50 watt. Hiervoor zijn coils nodig met een gloeidraad van bijvoorbeeld nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrijstaal (SS). De Smok OSUB 40W Kit wordt standaard geleverd met een 0,4Ω en een 0,6Ω Fused Clapton Dual Core Coil. Dit zijn coils met een gloeidraad van kanthal. Deze zijn te gebruiken in de VW stand en niet in de TC stand.

Naast de temperature control modus beschikt de Smok OSUB ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 40 watt in stapjes van 0,1 watt.

 

Beveiliging

De Smok OSUB Kit is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok OSUB per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de Smok OSUB 40W Kit uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

 

Eigenschappen

 • Materiaal: Zink legering, en RVS
 • Afmetingen Mod: 33x35x70mm
 • Afmetingen tank: 22x50mm
 • Standby stroom: 50uA
 • Batterij capaciteit: 1350mAh
 • Output Voltage: 0.8-9V
 • Output power: 1-40W (VW) Max. 50W (TC)
 • Weerstand VW Mode: 0.1~3Ω TC mode: 0.06~3Ω
 • Temperatuur: 100~315°C
 • Aansluiting tank: 510
 • Inhoud tank: 2ML 

Inhoud van de set

AantalItem
1x OSUB 40W TC Mod 1350mah
1x Smok Helmet Mini Clearomizer
1x 0,4Ω Fused Clapton Dual Core Coil (20-45W)
1x 0.6Ω Single Clapton Core Coil (15-35W)
1x Micro USB kabel
1x Handleiding (Engelstalig)

Beoordelingen

Kwaliteit 
2017-10-24

Gwn goed ding

Hij doet wat hij moet doen ik heb er de baby beast opstaan werkt altijd goed ik snap niet dat je dit een slechte vape vind

Kwaliteit 
2017-01-18

top ding

top vaporizer geen problemen mee werkt perfect

Kwaliteit 
2017-01-08

smok 40

lekt langs alle kanten, zuigt vloeistof mee, geen nederlandse handleiding te vinden .
optie is andere tank kopen dan beter toch ne pico gekocht verdoeme

Kwaliteit 
2017-01-04

nederlandse handleiding nergens te vinden vindik erg

vind nergens een handleiding in nederlands daarom vind ik dit geen goede koop als je geen engels versta of kan lezen gelijk ik
en begin dat maar eens e regelen zenne ; wie het in nederlands heeft mag het mij opsturen per mail graag

Schrijf uw recensie! !

Schrijf uw recensie