Sinds de wet van 17 januari 2017 is de aan- en verkoop op afstand van e-sigaretten niet meer toegelaten.

 

Waardeer onze winkel

Willem D. :
"Woensdag besteld, donderdag geleverd. Voor het ontbrekende product..."

Smok Stick One Basic Kit

Verkrijgbaar in vier mooie kleuren en voorzien van de zeer populaire, uitmuntend afgewerkte Nano TFV4 tank. De Smok Stick One Basic is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen. Uniek aan de Nano TFV4 tank...
Smok Stick One Basic Kit Bekijk groter

49,50€ incl. BTW

Gerelateerde Producten

  Meer informatie

  Smok Micro One Basic Kit

  Verkrijgbaar in vier mooie kleuren en voorzien van de zeer populaire, uitmuntend afgewerkte Nano TFV4 tank. De Smok Stick One Basic is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen. Uniek aan de Nano TFV4 tank is het vulsysteem. Dit is een eenvoudig en veilig systeem om snel en zonder morsen de elektrische sigaret van vloeistof te voorzien.

  De Smok Stick One Basic beschikt over twee coil units (verdampers) met een respectievelijke weerstand van 0,30Ω en 0,25Ω. Dit geeft de Smok Stick One Basic e-sigaret de mogelijkheid om Sub Ohm te dampen, wat resulteert in een volle, zuivere smaak. De 0,30Ω coil unit is reeds in de clearomizer (tankje) geplaatst en is opgebouwd met Dual Core Clapton draad. Clapton coils zijn gemaakt van 2 verschillende types draad die in elkaar gevlochten zijn. Hierdoor kan de e-liquid nog beter worden opgenomen en gelijkmatiger worden verwarmd, wat een zeer zuivere, volle smaak teweeg brengt.

   

  Smok Micro One Basic Kit

   

  De Batterij

  De eGo cloud batterij van de Smok Stick One Basic beschikt over een vermogen van wel 2200mAh. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een oplaadbare 18650 batterij. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Ook tijdens het dampen omdat de Smok Stick One Basic gebruik maakt van pass-through techniek. Let op: De naam doet vermoeden dat een eGo clearomizer ook op deze batterij past, echter is de batterij voorzien van een 510 aansluiting.

  De Smok Stick One Basic batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Stick One Basic elektrische sigaret uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

   

  De Nano TFV4 Clearomizer

  De Nano TFV4 Clearomizer beschikt over een glazen tankje om een zuiver smaak e-liquid te garanderen. De Nano TFV4 clearomizer is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. Kindveilig vullen zonder te morsen is met dit systeem zeer eenvoudig. De driptip is opgebouwd uit twee lagen waardoor de luchtstroom zo wordt gevormd dat deze niet te heet wordt.

  De Micro CLP2 Core coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat 2 gloeidraden verticaal boven elkaar gepositioneerd zijn met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. De damp afgifte van de Smok Stick One Basic is hierdoor gelijkmatig en vol. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld.

   

  Nano TFV4 Clearomizer

  Inhoud van de set

  AantalItem
  1xSmok eGo Cloud Batterij
  1xSmok Nano TFV4 Tank
  1x0,30Ω Clapton Dual Core Coil Unit
  1x0,25Ω Stainless Steel Dual Core Coil Unit
  1xMicro USB oplaadkabel
  1xReserve onderdeeltjes
  1xSmok Vapeband
  1xHandleiding (Engelstalig)

   

  smoktech

  Recensies

  Kwaliteit 
  2017-01-07

  Goed product/service geen woorden voor

  Stick one besteld in zwart, omdat die esthetisch gezien er nog redelijk uitzag ivm die mods e.d., en dan met nog een paar liquids.
  Spoedig geleverd, niks op aan te merken.

  Toen ik de doos openmaakte;
  zwart was blijkbaar op, gewoon metallic ingestopt zonder iets te zeggen (op voorhand), zelfde gebeurd met liquids.
  Doodleuk gewoon een andere bijgestopt want andere was op.
  Dit is gewoonweg schandalig!!
  KUTSHOP

  • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Smok Stick One Basic Kit

  Smok Stick One Basic Kit

  Verkrijgbaar in vier mooie kleuren en voorzien van de zeer populaire, uitmuntend afgewerkte Nano TFV4 tank. De Smok Stick One Basic is de juiste keuze voor een beginnend elektrisch roker die kwaliteit weet te waarderen. Uniek aan de Nano TFV4 tank is het vulsysteem. Dit is een eenvoudig en veilig systeem om snel en zonder morsen de elektrische sigaret van vloeistof te voorzien.